FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Antrenorul Astrei ironizează un arbitru din Liga 1: "Am crezut că e agent de circulație din Pipera"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 martie 2017 15:04

Marius Șumudică a fost suspendat două etape după ce a fost trimis în tribună de Sebastian Colțescu la meciul CFR Cluj - Astra 3-2.

Antrenorul Astrei a comentat incidentul și l-a ironizat pe Sebastian Colțescu, comparându-l cu un agent de circulație.

"Am primit vestea că sunt suspendat cu zâmbetul pe buze. Domnul Colțescu este un băiat deosebit. Mi-am adus aminte că singurele meciuri din ultimul timp pe care le-am pierdut au fost acasă cu CFR, cu Colțescu la centru și în deplasare cu CFR Cluj, în deplasare, tot cu Colțescu la centru.

Domnul Colțescu nici nu s-a deplasat să-mi spună ceva, mi-a făcut semn de la vreo 30 de metri și-mi zicea «du-te, du-te, du-te».

La început am crezut că este agentul de circulație din Pipera care îmi face semn în fiecare dimineață și dă din mână să mă deplasez. Nu ieșisem din spațiul tehnic, nu înjurasem, nu am protestat. S-a scris în foaie că am fost trimis în tribună pentru proteste", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează