FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-1

Antrenorul Botoșaniului face dezvăluiri: "Tudor m-a amenințat la finalul partidei cu Steaua!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 august 2015 22:51

Leo Grozavu, antrenorul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit că arbitrul Alexandru Tudor l-a amenințat la finalul partidei pierdute cu Steaua, scor 0-1.

"Am dominat, dar n-a fost de ajuns. E foarte greu să joci cînd începi meciul de la 0-1. E foarte greu să joci cu handicap. Dacă vom elimina greșelile nepermise din startul jocului vom lua și puncte. Am dominat de la un capăt la celălalt. Ne-am creat ocazii, dar n-am marcat. De cîte ori arbitrează Botoșaniul, domnul Tudor creează tensiune, probleme.

Cred că a fost penalty (Detalii AICI), dar cînd ești arbitru cotat așa de bine ca Tudor trebuie să fii aproape de fază. Tudor m-a amenințat la finalul partidei că pe unde mă prinde... Pentru noi e, pentru Steaua nu e, pentru că nu vrea domnul Tudor.

Cred că am supărat pentru că am ajuns prea sus în clasament. Îi supărăm pe domnul Tudor și alții. Probabil că supăr și presa pentru că sînt cel mai longeviv antrenor", a spus Grozavu la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (42)
833960940028375
Cridon Gheorghe  •  02 August 2015, 14:16

ce moaca de postanac are i-a spus cineva ca seamana cu bred pit si asta chiar a pus botu !!! *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

833960940028375
Cridon Gheorghe  •  02 August 2015, 14:15

penalty clar si eliminare orice arbitru asa dadea nu si Tudor care binenteles numa arbitru nu e... e *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  02 August 2015, 13:45

astia di la botoshanii sunt simpatici ei asa, au public etc, dar deja incep cu penibilul, au ajuns ei domne sus in clasament si au inceput sa supere auzi hahaha cand ei saracii au terminat pe LOCUL 8 ANU TRECUT, poate in capu lui Leo asta inseamna sus, daca nu era 80% din echipa in insolventa astia nu aveau ce cauta in cupele europene totusi sa nu ne ambalam prea tare, Botosani e o echipa mediocra de mijlocul clasamentului si cam atat

Vezi toate comentariile (42)
Comentează