FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorul care l-a adus pe Hamroun la Steaua critică modul în care se comportă jucătorul: "Să nu uite că echipa l-a ajutat când era în Liga a 2-a!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 21:59

Cu doar câteva zile înainte de debutul în preliminariile Ligii Campionilor, Steaua a anunţat că Jugurhta Hamroun a fost exclus din lot, iar jucătorul nu va face parte din echipa pentru partida cu Sparta Praga.

Nicolae Dică, fost antrenor secund la Steaua când Hamroun a fost adus la formaţia roş-albastră, a vorbit despre situaţia mijlocaşului algerian şi l-a criticat pe acesta pentru decizia luată.

"Este un lucru negativ pentru Steaua. După plecarea lui Chipciu, Hamroun a rămas cel mai important jucător pe banda stângă.

El face o greşeală şi trebuie să se gândescă la momentul în care a fost adus. Steaua i-a întins o mână de ajutor. El era în Liga a 2-a din Turcia, se antrena cu o echipă de acolo, şi noi l-am căutat şi l-am adus.

El trebuie să dea totul pentru Steaua pentru că echipa l-a ajutat într-un moment dificil. Nu trebuie să profite de faptul că e singur pe acea poziţie şi că echipa are nevoie de el.

Da, a primit o ofertă bună pentru el, dar dacă Steaua a decis să nu îl vândă, el trebuie să joace în continuare şi să dea totul. Poate va pleca peste 6 luni sau un an", a spus Dică la DigiSport.

Hamroun a venit în vara lui 2015 la Steaua şi a bifat 36 de partide pentru echipa roş-albastră, marcând 10 goluri.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
948956548471669
Andronache Georgian  •  24 Iulie 2016, 23:32

In disputa Gigi-Hamroun nu exista decat un looser...(indiciu:oaspetele)...Are contract,are salarii luate in avans,...in genunchi vine inapoi (cu scuze,cu declaratii iubarete fata de patron/romania/echipa,deci tot tacamul!)

948956548471669
Andronache Georgian  •  24 Iulie 2016, 23:18

Investiti in centrele de juniori ca sa evitati acesti "mercenari" ce privesc fotbalul romanesc ca pe o halta spre fotbalul mare.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  24 Iulie 2016, 23:11
Postat de timm pe 24 Iulie 2016, 22:13

Dica nu-ti bate capul. Razboiul e intre Gigi si Hamroun. Eu pariez pe Hamroun.

razboi e doar intre cei 2 neuroni din capu tau...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează