FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Antrenorul celor de la CSU Craiova : "Să salvăm ce mai e de salvat!". Ce sfat primeşte Andrei Ivan

Articol de - Publicat joi, 04 februarie 2016 13:12

Antrenorul principal de la CSU Craiova, Victor Naicu, colaboratorul directorului tehnic Daniel Mogoşanu, a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit despre situaţia la zi a formaţiei din Bănie la finele stagiilor de pregătire.

"Nu ştiu cum gîndeşte Andrei Ivan, cum vede el această problemă, dar indiferent de situaţie sau de echipa la care va evolua, important este să joace, fiindcă la vîrsta lui trebuie să o facă.

Îmi doresc ca băieţii care sînt acum la echipa naţională, Ivan, Mateiu şi Vătăjelu, să fie şi-n lotul lărgit pentru Euro. Şi, mai mult, poate pe parcursul play-out-ului, să se mai adauge 2-3 băieţi la lot. Iar în sezonul de primăvară să salvăm ce se mai poate salva. Apoi, de la vară, vom vedea care sînt obiectivele. E devreme să vorbim de titlu, cel puţin acum", a spus Naicu pentru GSP.

"Pentru mine, să joc şi să antrenez Universitatea Craiova este îndeplinirea unor vise ale copilăriei. Am multe amintiri frumoase" Victor Naicu

Fostul apărător susţine că toate discuţiile din jurul transferurilor n-au afectat formaţia.

"Să avem o echipă unită, care să ştie să gestioneze situaţiile ce vor apărea pe parcursul unui meci" Victor Naicu

"Discutii de asemenea gen sînt în fiecare perioadă, de vară sau de iarnă. Noi, cei din interior, nu sîntem deranjaţi de aceste presupuneri. Nu vorbim de Bălgrădean, Bawab, Ferfelea sau Curelea, ne intereseaza doar cei care sînt în cantonament".

În China, la Yunnan Hongta, în 2002, am trăit o etapă frumoasă a vieţii mele, o echipă care a stat 8 etape pe locul 1. Nu e ciudat să văd ce investiţii se fac acum acolo"Victor Naicu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
oltenia.fotbal.club
oltenia.fotbal.club  •  04 Februarie 2016, 14:07

In 1915 s-a infiintat Societatea Spotiva Oltenia Craiova iar Sport Society inglobeaza mai multe sporturi, in 1948 ministerul invatamantului prin facultatea de agronomie prima infiintata in craiova a facut un club sportiv studentesc. Acum in spiritul regionalizarii acest club studentesc ar trebui sa preia si numele Oltenia alaturi de Universitatea Craiova. Toate echipele sa apartina de primarie ca marca si traditie. Societatile care vor efectua efectiv activitatile de fotbal sa fie in parteneriat public-privat (primaria venind cu marca si infrastructura) nici o alta echipa nu va mai putea folosi nici universitatea ca denumire. practic un club unic regional - Oltenia Universitatea Craiova, chiar daca va fi referit mai usor Oltenia, asta inseamna ca regiunea va fi cunoscuta si promovata, iar pentru orice jucator profesionist mai bine joaca pentru Oltenia decat pentru o echipa cu nume de universitate. totul depinde de CSU, el acum are si marca si imnul lui paunescu si tot. daca o vor tine ca pana acum, degeaba fac stadion, stadion au multe echipe din lume, dar putine sunt ca bayern echipa care trebuie sa fie un model pentru oltenia u craiova fiind de asemenea si ea numele landului bayern.

oltenia.fotbal.club
oltenia.fotbal.club  •  04 Februarie 2016, 13:52

craiova nu va avea niciodata o echipa adevarata daca merge tot pe universitatea craiova simpla. trebuie o reformare a echipei. adaugarea primului nume reprezentativ la nivel national oltenia craiova 1915,1920,1946. sa se numeasca Oltenia Universitatea Craiova, iar in deplasare echipament bazat pe rosu-galben ca stema olteniei istorice (avatarul meu) defapt in deplasare sa se faca o stema asemanatoare cu cea a regiunii cu leul spre vest, leul auriu pe rosu (fiind in deplasare joaca cu fata spre adversar). Scris sus OLTENIA iar Universitatea de-a lungul curburii stemei, dupa cum am spus in deplasare leul ca in avatarul meu, leul olteniei galben/rosu si in acasa stema din 1983. Asa ar fi bine pentru tot clubul CSU la fotbal,handbal,volei,baschet . dar importanta ar fi o echipa regionala OLTENIA U CRAIOVA

Vezi toate comentariile (2)
Comentează