FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Antrenorul "cîinilor", aspru criticat de doi mari dinamovişti: "Ne-am făcut de rîs peste tot! Nu îmi place Flavius Stoican"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 octombrie 2014 23:44

Doi dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Dinamo, Ionel Augustin şi Ion Pîrcălab, nu sînt de acord cu actuala strategie a clubului pentru care au jucat. 

"A disparut starea de spirit pe care o avea Dinamo. Din păcate, un singur jucator este din pepiniera clubului Dinamo. Este vorba de Alexe, care a crescut frumos", a declarat Ionel Augustin.

"Avem şanse foarte mici cu Steaua, mai ales acum. Nu ştiu daca vor putea reface moralul după înfrîngerea asta ruşinoasă, care ne-a făcut de rîs peste tot.

De ce a stat Matei afară? De ce a stat Lazar afară şi îi bag cînd conduc ăia cu 1-0? Nu îmi place Stoican, este prea tînăr pentru Dinamo şi are o echipă tot la fel de tînără", e de părere Ion Pîrcălab conform DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
redbuldog
redbuldog  •  30 Octombrie 2014, 11:06

Dah..tot ce se intampla acum la Dinamo e rodul ,,managementului'' cu care a fost condus clubul de dupa revolutie!Si nu numai Dinamo dar tot fotbalul romanesc a fost realmente ,,pus pe butuci'' de un grup infractional,cu putere financiara,functii politice si state vechi in structurile vechii securitati,fratii Paunescu,Dumitru Dragomir,Victor Stanculescu,Viorel Catarama,George Danescu,Fatih Taher,C.Anghelache etc.au fost exponentii acestei ,,degradari'' continue,ajutati de ,,pioni''precum V.Ianul si N.Badea,Borcea si Netoiu,iar acum NeaGoitza e pus sa spele urmele ,,marii devalizari'' cu care au ,,osandit'' acest club...adus in pragul falimentului!

alinusdinamo
alinusdinamo  •  30 Octombrie 2014, 10:20

e o tampenie sa vorbesti de antrenor in actuala situatie de la Dinamo.Singurul vinovat este negoita,care a facut totul ca sa fie unic actionar la club,pentru ca mai apoi sa ne bage in insolventa.A vandut tot ce se putea vinde si a adus in loc cei mai slabi jucatori din istoria lui Dinamo,singurii care puteau accepta cele mai mizerabile salarii din liga 1.Aceeasi situatie este si in cazul antrenorului.

nesv1234
nesv1234  •  30 Octombrie 2014, 10:09

Dinamo are un lot foarte slab. Stoican scoate aproape maximum posibil de la aceste petarde. Pe cine vrem sa pacalim? Pai cand ma uit cum preiau mingea 5 dintre titularii "de drept" deja ma retrag in carapace si astept inca un meci "de lupta" cu aproape orice echipa din liga I, chiar si a II-a (avem dovezi, nu?). Steaua, CFR, Astra si Petrolul sunt echipe evident superioare!

Vezi toate comentariile (90)
Comentează