FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Antrenorul din Liga 1 care citește sigur Gazeta :) » Răspuns amuzant la conferința de presă: "M-ați făcut hau-hau"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 09:16

Astra Giurgiu le-a creat cele mai multe probleme steliștilor în ultimii ani. Noul antrenor, Gigi Mulțescu, are însă un palmares dezastruos cu FCSB.

" Astra, bau-bau! Mulțescu, miau-miau!", a titrat Gazeta, ceea ce l-a făcut pe Mulțescu să reacționeze la conferința de presă: "M-au făcut miau-miau, hau-hau, dar am mai bătut Steaua. Vreau să câștig și în fața Stelei. E greu pentru că are jucători buni. Budescu e cel mai periculos".

"Ar fi ceva deosebit să o batem pe FCSB", a spus și Romario Moise, autorul golului prin care Astra a remizat la Bucureşti, scor 1-1. 

d

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1240187572730378
Ionel Vancea  •  14 Aprilie 2018, 12:33

Titlu nesimtit (ma refer la "miau miau"), dat de un ziarist cocalar, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează