FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - DINAMO 0-0

Antrenorul lui ASA surprins de Mutu: "Nu m-am gândit niciodată că-l voi antrena"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 22:53

George Ciorceri, noul antrenor al lui ASA, a vorbit despre meciul terminat la egalitate cu Dinamo, scor 0-0.

"Vreau ca toți copiii care urmăresc emisiunile de fotbal să facă ce-am făcut noi astăzi, nu ce am făcut săptămâna trecută (n.r. când au luat 4 roșii și au prestat un joc dur). Cred că a fost un rezultat echitabil.

Am convenit cu Adi să joace în repriza a doua doar dacă e nevoie. E băiat deștept! L-am întrebat în repriza secundă dacă intră și mi-a zis «echipa e în vână și mai bine stau pe bancă». Nu m-am gândit niciodată că-l voi antrena pe Adrian Mutu.

Cred că oricine înțelege să se ia un cartonaș galben sau roșu din cauza jocului. Gorobsov a recunoscut că l-a lovit pe adversar, dar n-a vrut", a declarat Ciorceri la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează