FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CSU CRAIOVA 0-0

Antrenorul lui CSU Craiova recunoaște: "Noi suntem doar de 3 ani în fotbal" + Care e obiectivul oltenilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 22:47

Gigi Mulțescu, antrenorul lui CSU Craiova, a recunoscut după meciul cu Astra, scor 0-0, că echipa sa a fost înființată doar de 3 ani.

Reacția lui Mulțescu vine după ce în ultima perioadă șefii lui CSU numesc echipa " Universitatea Craiova" și se asociază cu vechea formație a Științei.

"Nu ne gândim la titlu. Noi suntem doar de 3 ani în fotbal, dar am demonstrat că facem față cu echipele mari", a recunoscut Mulțescu la TV Dolce Sport.

Antrenorul oltenilor a vorbit și despre meciul de astăzi, dar și despre obiectivul pe care-l are CSU:

"Una peste alta, e un punct câștigat acasă la campioana României. Dar, ținând cont că am ratat două ocazii uriașe, cred că ar fi trebuit să câștigăm. Am avut 3 absențe importante, Popov, Zlatinski și Briceag. Sunt mulțumit până la urmă de rezultat, dacă ne uităm și la acest aspect. Odată cu intrarea în play-off a dispărut presiunea, totul e un bonus acum. Acum ne concentrăm pe Cupa României, e drumul cel mai scurt pentru Europa.

E bine că am câștigat un jucător tânăr precum Screciu. L-am văzut la antrenamente, în cantonament. A crescut foarte bine. Acum a fost și forțat să joace din cauza accidentărilor lui Popov și Zlatinski. El era singurul care merita să joace".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
fcu1948
fcu1948  •  12 Martie 2017, 10:36
Postat de echilibrat pe 12 Martie 2017, 01:03

Ba da - asta a decis instanta. Mai exista o echipa din Romania care joaca pe tricouri cu stema cu leul, cea purtata pe tricouri de Craiova Maxima in anii 80, si care detine imnul echipei, ala scris de Adrian Paunescu in anii 80, cu acte in regula ? Ce treaba are Multescu cu istoria Craiovei ? E un antrenor efemer. Justitia a decis deja ca Universitatea Craiova, echipa cu brandul istoric, e in liga 1.

Mincinosule, nu te dezminti cu intoxicarile tipice partidelor de sorginte bolsevica. Nici o instanta cu a decis definitiv si irevocabil ca csu clona este Universitatea Craiova. Nu a fost nici un proces referitor la imn pt simplul motiv ca nu se poate pronunta o instanta asupra unei asemenea chestiuni. Asa cum a spus si Multescu voi SUNTETI INFIINTATI ACUM 3 ANI la Bucuresti.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Martie 2017, 09:45
Postat de bvd_magheru pe 12 Martie 2017, 05:37

Asae gigi e de dreapta . Un capitalist autentic !! Are zeci de uzine si fabrici sub patronaj . E responsabi; de familiiile a mii de ingineri , munctori , personal TESA , etc //)

Fugi de-acilea, Bulevarde... Singurul capitalist autentic e patronul FCD1948B. Adica traieste ca un belfer, zdranganind la pian, pe banii coregrafilor care isi platesc impozitele din salariile alea amarate. Pe cand el e cel mai principal datornic la stat. Hei, hei!

portardelegenda
portardelegenda  •  12 Martie 2017, 08:18

daca ai valoare atat ca antrenor cat si ca jucator nu conteaza cati ani ai in fotbal . Alibiuri si vrajala

Vezi toate comentariile (22)
Comentează