FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 1-3

Antrenorul lui FC Botoșani își toarnă cenușă în cap: "Și noi, antrenorii, am greșit, dar sunt supărat pentru modul în care am fost învinși"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 22:32

Costel Enache, antrenorul lui FC Botoșani, a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea echipei sale în fața Astrei, scor 1-3.

"E greu să dau niște explicații pentru această înfrângere. E clar că jocul n-a fost gestionat bine. E posibil ca noi, antrenorii, să fi pierdut ideea. Ne-am pierdut valorile de bază. N-am mai avut atitudine, concentrare. Se întâmplă în viața unei echipe și astfel de lucruri.

Trebuie să revenim la forma pe care o aveam înainte de acest joc. Nu pot să fiu supărat pe o înfrângere, pentru că în scurta mea activitate de antrenor am descoperit că înfrângerile apar. Sunt supărat pe modul în care am fost învinși", a declarat Costel Enache la TV Dolce Sport.

"Golul meu n-a ajutat echipa. Urmează o săptămână în care trebuie să ne pregătim și să venim cu puncte din următoarea deplasare. Trebuie să fim realiști și să ne dăm seama unde suntem. Noi ne dorim să ne depășim condiția"
Laurențiu Buș, mijlocaș FC Botoșani

"N-a fost un meci reușit. Ne pare rău! Acum ne gândim deja la următoarea etapă. Trebuie să analizăm această înfrângere și să învățăm din ea" 
Andrei Dumitraș, fundaș FC Botoșani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
749913671784643
Razvan Marcel  •  09 Septembrie 2017, 00:18

Auzi si la asta ,cica blat.De ce nu zici ca arbitru trebuia sa il elimine pe Alibec,dar nu asta e problema,cateodata se intampla sa joci asa.

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Septembrie 2017, 22:59

asa se intampla si meritati asta dupa blatul ce l-ati facut cu fcsb-ul botosanenilpr

Vezi toate comentariile (2)
Comentează