FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BOTOȘANI 0-0

Antrenorul lui FC Botoșani, mulțumit de remiza cu CFR Cluj: "Altul a fost obiectivul, nu să încurcăm pe cineva"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 22:52

Costel Enache, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a comentat rezultatul de egalitate obținut de echipa sa pe terenul liderului CFR Cluj, 0-0.

"Cu toții încercăm să confirmăm ceea ce am realizat până acum și să ne depășim limitele. Știam că CFR are un potențial ofensiv foarte bun, trebuia să facem un joc defensiv la fel de bun. Ne-am bazat pe contraatac, consider că știm să facem acest lucru.

Obiectivul n-a fost să împiedicăm pe cineva, ci să încercăm să ne autodepășim și să ne gândim la un obiectiv măreț precum play-off-ul. 

Suntem pe un drum bun, acest punct ne dă încredere și speranță", a declarat tehnicianul botoșănenilor, la TV Telekom Sport.

Olimpiu Moruțan, cel mai promițător jucător din lotul moldovenilor, a vorbit și el despre egalul cu CFR și planurile pe care le are la Botoșani în perioada următoare.

"Vreau să-mi ajut echipa, să mă ajut pe mine, nu alte echipe. Am avut emoții, dar asta a fost soarta jocului. E un rezultat bun, suntem mulțumiți. Dacă vom munci și vom da totul pe teren, eu zic că avem șanse mari să fim prezenți în play-off

Mă simt foarte bine aici și nu vreau să vorbesc despre un transfer", a declarat Moruțan, la Look TV.

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FC Botoșani 0-0

Vezi VIDEO cu cele mai încinse faze din meciul CFR Cluj - FC Botoșani 0-0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  16 Octombrie 2017, 15:06
Postat de planetfun pe 16 Octombrie 2017, 11:50

Ie naspa cand adversarul pune osu nu? Ce bine a fost cu antistelistii de la voluntari, da nu e fain ce a facut botosaniul.

Am zis numai despre statistica.Urmeaza jocul contra fcsb ,cand antrenorul ,patronul ( amandoi erau acolo tremurand de curaj) ,care vor depune armele si vor spune ca fcsb este o echipa mare ,ca au bani ,ca "facem si noi ce putem".De cel putin doi ani incoace.

planetfun
planetfun  •  16 Octombrie 2017, 11:50
Postat de haideusicfr pe 16 Octombrie 2017, 07:59

Bravo Botosani ,aceasta echipa joaca foarte bine.Contra tuturor cu exceptia fcsb.E doar o concluzie .Din statistica.

Ie naspa cand adversarul pune osu nu? Ce bine a fost cu antistelistii de la voluntari, da nu e fain ce a facut botosaniul.

zizu
zizu  •  16 Octombrie 2017, 09:00

Pretul ptr golofca include si incurcarea adversarilor fcsb!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează