FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - ACS POLI 1-1

Antrenorul lui Juventus București a izbucnit după remiza cu ACS Poli: "Are tibia plină de crampoane, bine că nu s-a întâmplat o tragedie"

FOTO: Captură TV Telekom Sport
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 06 noiembrie 2017 22:44

Marin Barbu, antrenorul lui Juventus București, a comentat rezultatul de egalitate înregistrat de echipa sa pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, 1-1. 

"Suntem neîninvși de patru meciuri, dar reușita este a jucătorilor, n-avem niciun secret.Jucătorii s-au descătușat și eliberat psihic. Suntem o echipă muncitoare, doar că nu marcăm din situațiile clare. E un rezultat just, puteam câștiga, dar în același timp, puteam pierde.

Mereu începem prost, dar terminăm bine. Sperăm să avem o altă atitudine în viitoarele meciuri, de la început până la sfârșit. Sunt mulțumit că nu am pierdut, oricum.

Bărbulescu are tibia plină de crampoane, bine că nu s-a întâmplat o tragedie. Asta a fost decizia arbitrului, ne-am conformat, n-avem ce să facem. Nu vreau să comentez arbitrajul, fiecare om e dator să greșească omenește", a declarat "Magiun", la TV Telekom Sport.  

Vezi aici cronica partidei Juventus București - ACS Poli Timișoara 1-1

VIDEO cu cele mai importante faze

Vezi și: GALERIE FOTO + VIDEO Trei faulturi grosolane în meciul Juventus București - ACS Poli » Decizii de neînțeles ale arbitrului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  06 Noiembrie 2017, 23:44

Tibia plina de crampoane? O fetitza de 5 ani din vecini, s-a impiedecat si a cazut. A avut zgirieturi mai mari la piciorush si nu s-a facut atita caz. Facetzi din tzintzar armasar! Despre faultul la portarul timishorean, nimic? Despre 11 m in careul gazdelor?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează