FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - CONCORDIA CHIAJNA 0-3

Antrenorul momentului în Liga 1 își dezvăluie secretele: "Aceste lucruri ne-au ajutat foarte mult"

Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 octombrie 2017 20:06

Antrenorul Concordiei Chiajna, Ion Moldovan, a bifat astăzi o nouă victorie de când a preluat formația ilfoveană, 3-0 în fața Politehnicii Timișoara, și a ajuns la 4 meciuri consecutive câștigate în campionat. Acest lucru îl mai reușise "Comisarul" doar în octombrie 1991, pe banca Oțelului.

"Am spus de când am preluat echipa că acești băieți merită mult mai multe puncte decât aveau când i-am luat. Acum se vede valoarea jucătorilor.

Timișoara a pus presiune foarte mare pe noi, sunt jucători cu o valoare foarte mare, dar prin schimbările noastre am reușit să legăm mai bine mijlocul terenului. Golul doi a anunțat cine va fi câștigătoarea în această seară.

Lucrez cu jucătorii cu statistica în față, prin materiale video, iar aceste lucruri ne-au ajutat foarte mult. Ne-am făcut o idee despre adversarul din seara asta", a spus Moldovan la TV Digi Sport. 

Vezi VIDEO cu golurile partidei!

Portarul Chiajnei, Alessandro Caparco, a vorbit și el după victoria în fața bănețenilor: "Domnul Moldovan studiază foarte bine adversarul, ne arată mereu clipuri video cu adversarii, se uită atent cum se apără. E updatat la fotbalul din zilele noastre și e un antrenor care chiar știe ce face".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
dubluv
dubluv  •  17 Octombrie 2017, 08:51

unde a fost Ion Moldovan in ultimii ani? Imi amintesc ca prin 1995 a dus pe FC Arges, care evolua in B, pana in semifinalele Cupei Romaniei.

prazburg1948
prazburg1948  •  16 Octombrie 2017, 22:07

In fiecare sezon sper sa retrogradeze astia de la Chiajna.

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  16 Octombrie 2017, 21:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează