FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Antrenorul Petrolului a vorbit despre motivul pentru care Adrian Mutu a ales să plece în India

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 22 septembrie 2014 00:45

Adrian Mutu a refuzat să mai joace contra Stelei în etapa a opta din Liga 1 pentru a nu se accidenta înainte de a se face transferul său în India.
Gheorghe Mulţescu, antrenorul Petrolului, spune care a fost principalul motiv pentru care fostul atacant al "găzarilor" a ales să plece departe de propria ţară.

"Normal că Mutu s-a dus în India pentru bani. Are şi el o vîrstă, trebuie să se aranjeze şi el. Cînd am venit eu la Petrolul nu se ştia că va pleca de la echipă. Regret că l-am pierdut, avea calităţi extraordinare", a declarat Mulţescu la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mure.la.hateri
mure.la.hateri  •  21 Martie 2015, 09:14

e tot numai sprit si prafuri ...

mure.la.hateri
mure.la.hateri  •  21 Martie 2015, 09:13

asta nu mai e de mult fotbalist ....

neludum
neludum  •  22 Septembrie 2014, 13:29
Postat de pisoiulucigas pe 22 Septembrie 2014, 08:22

O spui de parca ar fi contat Mutu in meciul cu Steaua. Lasati-l ma pe Mutu sa isi traiasca propria ignoranta. Mutu nu e fotbalist si niciodata nu a fost unul ci doar un one man show in presa tabloida.

Tu o spui de parca de la Hagi încoace ati fi avut jucator de valoarea lui Mutu ! Si mie imi pare rau ca a ajuns asa, cum au vrut Netoiu si vanzatorii de seminte ,groparii fotbalului romanesc, e si vina lui(marea majoritate n-au minte,dar parca la Pitesti parca au tuica in loc creier,exceptie Dica ,asta e) !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează