FOTBAL  »  Superliga  »  TITLUL DE CAMPIOANĂ

Antrenorul unei candidate la titlu surprinde: "N-am lot pentru a lua campionatul!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 septembrie 2014 10:28

Steaua are un început aproape perfect de sezon, iar în campionat ocupă prima poziţie, cu 21 de puncte după primele 8 etape, învingînd în ultima rundă una dintre contracandidatele la titlu, Petrolul, scor 3-2.Gigi Mulţescu, antrenorul "găzarilor" spune cu sinceritate că formaţiei sale îi este greu să se lupte de la egal la egal cu roş-albaştrii pentru titlul de campioană.

"În momentul acesta eu nu am lot de titlu! Vreau jucători în iarnă, poate chiar în această întrerupere. Au fost aduşi fotbalişti, însă unii au plecat între timp, iar ceilalţi nu au confirmat", a spus Mulţescu la Digisport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
mplttev
mplttev  •  28 Septembrie 2014, 09:46

Mulțescule, ai început să nu-mi mai placi. In meciul cu Steaua, la 2-2 în faza premergătoare golului stelist de 3-2, în loc să dai indicații să se apere și să contraatace eficient, Petrolul era cu 3 jucători pe lângă portarul Stelei, mingea era la steliști care erau cu apărătorii la mijlocul terenului. Ce căutau ăia 3 petroliști în afara jocului? Normal că s-a creat superioritate și așa a ieșit golul. Tu ce indicații ai dat ? Înainte și pe ei! Nu știi decât să scapi echipe de la retrogradare. Acolo sus n-ai ce căuta, nu știi ce să-i înveți pe băieți. N-ai lot? Cu Steaua ai jucat fără 3 titulari de bază și dacă îi învățai ce trebuiau să facă, scoteai cel puțin un punct. Cântă la altă masă!

microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  27 Septembrie 2014, 19:35

cu multescu, petrolul va termina pe 8. titlul este deja acontat de steaua iar surpriza vine de la asa care va ocupa un loc de europa league.

senemagugu_nagaga
senemagugu_nagaga  •  27 Septembrie 2014, 16:10

A făcut ce-a făcut puradelul și-a distrus și echipa asta ... Pe ende trece țyganul swinger , doar praful și pulberea se alege ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează