FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Antrenorul unei superechipe din Spania a fost fascinat de un jucător stelist: "A întrebat care este situația lui"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 15:47

Fernando Boldrin, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei din acest sezon, ar putea pleca de la Steaua în această iarnă.

Mijlocașul brazilian a fost extrem de criticat de patronul Gigi Becali, care a spus că are șanse mici să mai fie titular, după această perioadă de transferuri. În plus, Boldrin a spus că se gândește să plece de la echipa roș-albastră. 

Cătălin Liță, impresarul lui Boldrin, a dezvăluit că antrenorul lui Villarreal, Fran Escriba, l-a remarcat pe mijlocaș, după meciul cu Steaua, 2-1.

"E normal ca Boldrin să fie supărat. Nu i-a ieșit jocul. Înainte să plece, am discutat și a înțeles că trebuie să muncească mai mult și să pună umărul la rederesare. După returul de la Villarreal, antrenorul l-a felicitat și l-a întrebat care e situația lui.

A fost o simplă discuție. Ei l-au remarcat, iar asta e un lucru bun și pentru el. A contat pentru moralul lui, era în perioada în care toți îl criticau", a spus Liță pentru Digi.

1.500.000 €este cota lui lui Boldrin, potrivit transfermarkt.de

Boldrin a venit la Steaua în vară și a marcat 6 goluri în 26 de meciuri, oferind și 5 pase de gol.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
gazistu
gazistu  •  28 Decembrie 2016, 03:08

da ma iar mintiti.??? fascinat de blodrin...de parca ar costa o avere...daca lar fi odrit a fi facut o oferta stelei...era clar ca Boldrin sa sara in evidenta la ce rebuturi sunt la steaua,, n-avea cum sa iasa Golubovic (fata de drogat), Bourceanu (cu fata lui de puscarias ras in cap), Achim (fata de bidon turtit), Pintilii (cu moaca de ***) sau Tosca (cu fata de luat pumni)!!! Doar Boldrin, si Tamas c

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  27 Decembrie 2016, 19:49

Boldrin e un jucator foarte bun, dar nu are cu cine juca, dar chiar si asa, joaca bine ,inas Jiji e bolovan rau, prin cazul Boldrin ne arata cat de mult se pricepe el la fotbal, ca musca al arat

bigdeal
bigdeal  •  27 Decembrie 2016, 19:18
Postat de cipilica pe 27 Decembrie 2016, 17:55

a inceput steaua meciurile in liga 5?

A retrogradat vreodata Steaua?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează