FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Anunț de la TAS » Cînd vom afla dacă depunctarea CFR-ului este definitivă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 13:32

TAS întîrzie să ofere un răspuns în cazul depunctării celor de la CFR Cluj și Petrolul.

Astfel, deși un verdict ar fi trebuit oferit pînă la sfîrșitul anului trecut, Tribunalul de la Lausanne a amînat decizia și, conform DigiSport, i-au anunțat pe ardeleni că un răspuns ar urma să vină la sfîrșitul lunii.

CFR și Petrolul au fost sancționate cu șase puncte de penalizare pentru neîndeplinirea manualului de licențiere, avînd datorii către jucători și terți.

”Sînt încrezător, pentru că sîntem sancționați pentru un lucru pe care nu-l putem face: ni se cere să plătim niște datorii dinainte de intrarea în insolvență, iar legea insolvenței interzice și e chiar infracțiune să faci așa ceva”, a spus Iuliu Mureșan pentru DigiSport.

Petrolul este deja sigură că va juca în play-out, însă cele șase puncte i-ar putea permite CFR-ului să spere la o eventuală prezență în play-off. ”Feroviarii” se află acum la 11 puncte de locul 6.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
948327571867742
Molnar Attila  •  15 Ianuarie 2016, 12:53

Ar fi CORECT, DAR., portar nu avem atacant nu ave.SUCCES.

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Ianuarie 2016, 22:00

Totusi ..nu dureaza cam mult *decizia* asta a TAs? Jucatorii se demoralizeaza ,echipa pierde ...nu stiu a cui interese le * joaca * tas......jiji?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează