FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRU

Anunț de ultimă oră! Al doilea arbitru all-time din istoria fotbalului românesc se retrage! "Sunt sfătuit să candidez la FRF"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2016 20:02

Cristi Balaj a anunțat astăzi că se va retrage din cariera de arbitru în luna decembrie (nu vrea să activeze clauza de doi ani prelungire, fiind arbitru pe lista FIFA, așa cum va face Alexandru Tudor).

  • Până acum, arbitrul de 45 de ani a condus 333 de meciuri în Liga 1, începând cu anul 2000, fiind al doilea central all time al României;

"Nu sunt supărat că închei această activitate. E o mare diferență între meciurile Steaua - Dinamo pe care le-am arbitrat în trecut și cele de acum. Nu întâmplător stadioanele sunt goale. Vorbim despre faze de joc, vorbim despre decizii și mai puțin de execuțiile jucătorilor, mai puțin de tactică și nu întâmplător stadioanele sunt goale".

... despre ce vrea să facă după: "Sunt mulți oameni care mă sfătuiesc să candidez la FRF. Din punctul meu de vedere, vreau doar să-mi închei această activitate cu fruntea sus, fără să fiu pătat de nimic. Pe urmă, vom vedea ce va fi, că voi rămâne observator sau ce voi rămâne în fotbalul românesc. Dar dacă voi ajunge să candidez la președinția FRF, nu voi face o campanie cum au fost cele dinainte. Din punctul meu de vedere toți președinții au făcut câte ceva bun pe timpul mandatului lor", a spus Balaj la Dolcesport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1579838545600667
George Dumbrava  •  14 Septembrie 2016, 17:56

D-le Blaj succes poate scapam de NECALIFICATI Burleanu cu ST>Gheorghiu la baza si acel grec arhi necunoscut de la CCA ce cauta la FRF cei doi ???!!!!???!! doar d-l Burleanu are sanse la o munca ca doar vin congresele la PCR ptr ALEGERI iar grecul sa ne lase ca avem si noi oameni care cunosc fotbalul romanesc si au fost si arbitri destul de buni si afara ok

437475809767997
Vasile Coca  •  14 Septembrie 2016, 11:40

Asta ar mai lipsi!

ares123
ares123  •  13 Septembrie 2016, 22:13
Postat de sadiku pe 13 Septembrie 2016, 21:12

credeam ca pentru spam :))))) ....aseara am invatat fcsbistii limba chineza :)))) ...urmeaza japoneza ..araba ....apoi trecem la istoria romaniei ...=)))))

Ai invatat pe ***'...chineza. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează