FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunț de ultimă oră al Peluzei Nord! Ce vor face ultrașii Stelei de la următorul meci

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 16:21

Peluza Nord a Stelei a oferit azi un comunicat în care a lămurit planurile de viitor ale suporterilor care au venit aseară în "Ștefan cel Mare" la partida cu Dinamo. 

Ultrașii au anunțat că vor fi prezenți la fiecare meci, însă nu vor susține campioana, ci doar își vor face publice nemulțumirile. 

"Asa cum probabil banuiati, incepand cu meciul de duminica, vom incerca ca la fiecare meci sa ne facem auzite revendicarile, parerile, nemultumirile.

Fie ca vom fi 3-4, fie ca o vom face in numar mare, vom fi prezenti la fiecar meci si vom incerca sa nu mai lasam mesaje doar in fata calculatorului.

Ii asteptam pe toti cei care vor sa fie alaturi de noi, si miercuri la Pitesti si la urmatoarele meciuri sa ne ajute sa cerem tare si raspicat rezolvarea problemelor care au adus la lipsa suporterilor stelisti de langa echipa.

Vom reveni cat de curand cu cateva intrebari pentru cei care duc mai departe acest conflict, o sa incercam sa aflam pozitia celor care sunt interesati si sa o transmitem partilor implicate, vom incerca sa aducem impreuna partile la discutii publice. VREM NORMALITATE", a fost comunicatul Peluzei Nord. 

400 de suporteria avut aseară Steaua la partida cu Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
bogdangeorge84
bogdangeorge84  •  07 Martie 2016, 21:33
Postat de dlgeo86 pe 07 Martie 2016, 17:15

Sper ca daca ati decis sa veniti pe stadion , sa nu huiduiti , sa nu fluierati jucatorii , sa nu injurati conducerea .. voi nu sunteti sudul , niste drogati , pe cativa ii stiu din zona , care merg cu bate pe la meciuri si beti morti , si cand nu au cu cine sa se bata , se bat intre ei.. marii ultrasi , i a prostit de tot talpan , si altii care au interese.. Echipa asta a jucat sub numele de stesua din 2003 , sau din 2007 , a fost recunoscuta de frf cu acte , a avut contracte semnate cu armata timp de 10 ani .. si acum nu mai este steaua pt ca becali a vandut 2,3 jucatori si a dus echipa pe profit ?? Cat puteti sa fiti de penibili.. o sa tin cu echipa asta si daca o sa joace in verde , si daca o sa isi schimbe stema si numele , pt mine asta este steaua , sunt jucatorii care au avut continuitate la club .. care au jucat pt steaua si in 2005 , si in 2007 , si in 2009.. nu inteleg ce este asa de greu.. ghencea pt ei era 22000 pe meci sau ceva de genul.. iar pt pandurii era 8000 ??? Reaua intentie a celor de la mapn este clara.. nu vor ss faca pace , nu cauta o salutie amiabila a sitiatiei..

mda normal vor sa imparta averea celui decedat, celui impuscat de ei, de cel creat de ceausescu, de brandul Steaua. Tind sa-i dau dreptate lu Becali, statul-generalii vor bani din transferurile astuia. Ca si asta are gura mare ca zice cu cat ii vinde, asa se intampla cand gura bate fundul. Bai aia ultrasi, suporteri care nu vin, MA , STatul roman- generali,armata,etc- AU NASCUT un COPIL, STeaua, dupa ce acesta nu a mai adus profit, l-au INFIAT, LA BECALI, BECALI L_A CRESCUT, nefiind parintele initial a asistat neputincios la OMORAREA de catre parinti a copilului STEAUA, acum ca sa fie impaiat Parintii cer mostenirea averii copilului. Cum se numeste acest lucru? CRIMA, Generalii sunt niste criminali, nu le pasa de Copilul abandonat ci doar de averea lasata in urma.

alex_1973
alex_1973  •  07 Martie 2016, 20:31

Acum plățile și mesele calde le servesc cei 2 puschariasi.Sa spună cel care se da patron cât are datorie la stat în urma impozitelor neplatite.Din cauza ăsta amenință cu insolventa.Sa arate public refuzul MAPN ului de închiriere a bazei din Ghencea.Sa dovedească ca generalii mint ca de minciunile lui suntem satuli.Așa cum au închiriat Pandurii putea închiria și el.Problema este ca el vrea gratis .Ne am saturat de minciuni peste minciuni.de arogante.de bătaie de joc.am ajuns rasul Europei și a întregii tari din cauza lui.Cum protestează cei care se duc.înjurându se cu galeria adversa?Probabil o sa treacă la generali.MAPN.CSA cu excepția singurului vinovat căruia i se spune patron.

satyricon
satyricon  •  07 Martie 2016, 19:53
Postat de kilimanjaro pe 07 Martie 2016, 16:56

Ce usor se descurca fcsp oameni slabi si usor de manipulat :))) Revendicarile le stie toata lumea deja, asa ca cei care se duc sunt cei saraci cu duhul, cei usor de pacalit. Daca vreti sa faceti galerie pentru numele Steaua, mergeti la baschet, handbal...acolo unde exista inca purtatori de drapel ros-albastru adevarat, nu clone ale infractorilor puscariasi.

ceferistule nu stiam ca defapt esti stelist!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează