FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț de ultimă oră despre un jucător important de la Dinamo! Revine în scurt timp la echipă

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 10:36

Laurențiu Brănescu (23 de ani) este aproape de finalul recuperării și anunță că în scurt timp se poate antrena normal.

Împrumutat în Liga 1 de la Juventus Torino, Brănescu a vorbit despre situația sa contractuală și anunță că va mai rămâne pentru un sezon la Dinamo, unde a adunat 17 partide.

"Am făcut recuperarea în Turcia, am fost la control la Torino, mă mai duc la Torino pe 9 mai şi sunt bine. Nu mai e mult până voi fi la 100%. Nu sunt apt din punct de vedere tehnic şi fizic.

Am contract de împrumut cu Dinamo şi pe sezonul viitor şi voi vorbi cu conducerea. Încă nu se retrage Buffon. Oricum de la Juventus va merge în altă parte. Sunt sigur că va încerca o experienţă exotică", a spus Brănescu la TV Digi Sport.

Brănescu s-a accidentat în meciul cu Viitorul, 1-2, din 7 februarie, când a suferit o entorsă de gradul 1 la genunchiul stâng.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  01 Mai 2017, 11:12

O veste excelenta, branescu e un portar foarte bun la incasat goluri :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează