FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA BUCUREȘTI

Anunț de ultimă oră făcut de comandatul CSA Steaua: "Discutăm cu FCSB"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 10:54

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, nu exclude un posibil acord între FCSB și Ministerul Apărării Naționale, care i-a interzis echipei lui Gigi Becali să mai folosească numele de Steaua. 

"Din punctul de vedere al CSA Steaua, nu există niciun conflict între Armată şi FCSB.

Discutăm instituţional cu FCSB şi toate celelalte probleme care derivă din neînţelegerile dintre noi vor fi rezolvate instituţional", a spus Petrea, conform TV Digi Sport.

Acesta a fost prezent la ceremonia organizată de MApN la împlinirea a 40 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni de către "roş-albaştri", la handbal masculin. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alenb
alenb  •  28 Aprilie 2017, 12:37

Penibilii astia de la armata nu stiu cum sa-i puna ciobanului infractor clubul in brate pentru a doua oara, asa gratis, ca ciobanul nu-i prost sa plateasca statului roman vreun leu. Acuma ca la guvernare sunt prietenii ciobanului totul e moca pentru infractor, pana si fina-sa Firea ii cere doar 10 mii de euro de meci pentru arena nationala. Ia sa intre DNAul in ei sa vada cum apara ei bunul statului roman, respectiv marca steaua. Cinste lui Talpan singurul care s-a luptat pentru interesul clubului CSA Steaua.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează