FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! Stanciu are șanse mari de a pleca de la Anderlecht! Poate semna cu o altă echipă mare a Europei! Condiția mutării

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 18:39

Viitorul lui Nicolae Stanciu nu mai este legat de Anderlecht și va pleca, cel mai probabil în această iarnă, de la formația care a plătit aproape 10 milioane de euro FCSB-ului pentru a-l avea.

Presa din Turcia anunță că Stanciu și-a dat deja acordul pentru a evolua la Fenerbache, ascultând astfel sfatul selecționerului Cosmin Contra, care i-a transmis să meargă undeva unde să evolueze.

"Stanciu va fi împrumutat la Fenerbahce", anunță cotidianul turc Fanatik. Turcii susțin că Stanciu i-a spus impresarului său, Anamaria Prodan, să accepte propunerea venită din Turcia.

Fosta campioană a Turciei îl vrea sub formă de împrumut, urmând să stabiliească un preț pentru vara viitoare, în funcție de evoluțiile pe care Stanciu le are la clubul turc.

"Șefii clubului au vorbit deja cu antrenorul Aykut Kocaman, care le-a transmis că are nevoie de întăriri pentru acel post. În acest caz, românul va veni sub formă de împrumut. Dacă Anderlecht refuză să-l împrumute, dorind doar o vânzare rapidă, Fenerbache se va reorienta", anunță Fanatik.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
mosvasile
mosvasile  •  28 Octombrie 2017, 14:03

Parca postul de gradinar la Fenerbahce, deja era ocupat !

sooos1ck
sooos1ck  •  28 Octombrie 2017, 13:07
Postat de haideusicfr pe 28 Octombrie 2017, 10:39

Anunt de ultima ora ...e fain titlul.Pe cine intereseaza Stanciu ?

Pe mine!!

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Octombrie 2017, 10:39

Anunt de ultima ora ...e fain titlul.Pe cine intereseaza Stanciu ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close