FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunţ făcut astăzi despre situaţia Stelei: "Pot folosi numele şi emblema în Europa"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 08 decembrie 2014 12:27

După ce ÎCCJ a decis că Gigi Becali a pierdut marca Steaua, echipa din Ghencea a jucat la meciul cu CSMS Iaşi, 1-0, fără nume şi fără emblemă, dar Mircea Sandu a declarat că la meciul de Europa League le pot folosi.

"Pîna la finalul competiţiei europene, Steaua trebuie să continue cu această denumire. Sancţiunea e doar la nivel naţional şi nu se aplică la nivel internaţional. Pot folosi numele şi emblema la meciul cu Dinamo Kiev. După aceea trebuie să anunţe UEFA de o eventuală schimbare.

Eu nu înţeleg de ce armata vrea să distrugă echipa, de unde este această ambiţie tipic românească", a declarat Mircea Sandu la evenimentul la care şi-a lansat firma de management sportiv.

Meciul dintre Steaua şi Dinamo Kiev se va disputa joi 11 decembrie, ora 22:05, în direct pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
catalin_cj
catalin_cj  •  08 Decembrie 2014, 16:33

vor lua numele domiciliului conducatorilor ei. fc parnaia.

khal_37
khal_37  •  08 Decembrie 2014, 14:34
Postat de ciuleavvictorms pe 08 Decembrie 2014, 13:57

unde esti plecat? stai acolo si nu te mai intoarce!

Nu este plecat nicaieri bre...este doar dus!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  08 Decembrie 2014, 13:57
Postat de cristid. pe 08 Decembrie 2014, 13:43

In mod ideal, daca generalii de la ultra-politizatul MApN ar vrea binele Stelei, ar face o echipa noua, cu suporteri in board, si am pleca din liga a 5a ca alte echipe de traditie: Poli TM, FC Arges, etc. Foste glorii la club sau macar care sa ne sustina (toti cei jigniti de Becali: Ogararu, Nesu, Boloni, Balint, etc), organizare tip socios, fara sa mai avem vreo legatura cu c@nc3rul Becali. Dar tare mi-e frica de faptul ca MApN, acelasi MApN care ne-a lasat pe mana lui Paunescu si a lui becali, vor doar inca un os de ros: sa ma suga niste bani de la cioban. Om trai si om vedea..

unde esti plecat? stai acolo si nu te mai intoarce!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează