FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț important făcut de Mutu! Unde va juca echipa în sezonul următor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 iunie 2017 21:41

Adrian Mutu a recunoscut că Dinamo are oferte pentru câțiva fotbaliști. Conducerea clubului va discuta cu ei în privința viitorului acestora. De asemenea, a anunțat că echipa va juca pe Arena Națională în cazul în care stadionul va intra în procesul de modernizare. 

"Avem oferte pentru anumiţi jucători. Vom discuta şi cu ei şi, dacă îşi doresc să plece, ne vom pune la masă. Dar pentru noi prioritară e performanţa.

Ne-am calificat în Europa şi dorim să facem o figură frumoasă. Drept urmare, nu vrem să renunţăm la nimeni", a spus Mutu la TV Digi Sport.

Adam Nemec, Sergiu Hanca și Steliano Filip sunt fotbaliștii de la Dinamo care au oferte. 

...despre stadion: "Vom juca pe Arena Naţională, nu cred că se pune problema să plecăm din Bucureşti", a mai punctat Mutu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (25)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  27 Iunie 2017, 14:49
Postat de dvd1 pe 27 Iunie 2017, 00:47

in Europa League au exact 2 meciuri de jucat, o sa fie 2 infringeri usturatoare indiferent cu cine vor juca. De la campionat pot sa isi ia gindul. La anul dinamo se bate la retrogradare. Restul sint doar comentarii sforaitoare de adormit copii nou nascuti. O sa plece toti pina la urma indiferent ce zice Mutu sau oricine altcineva. Pe Arena Nationala nu au cum sa joace pt ca nu au bani nici sa treaca strada. Daca e ceva tot pe Dinamo o sa joace. Stadionul nu se va reface. Acolo se vor ridica vile si blocuri si magazine. Desenele sint deja facute si se asteapta doar fluierul de incepere ca sa debuteze constructia. Asta e Dinamo. Pacat. Mult mai onorabil era sa se desfiinteze de unii singuri nu sa fie bataia de joc a unei tari intregi. Trist dar adevarat

Sunt niste ani de cand tot va rugati sa retrogradeze Dinamo. Inca nu s-a intamplat.

gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2017, 08:57

la cat de zgarcit e negoita,mutu chiar nu are ce face...nu vrei sa scoata el banii din buzunar?

mircea_deca
mircea_deca  •  27 Iunie 2017, 08:03

cu mutu conductor.....praful se alege.......

Vezi toate comentariile (25)
Comentează