FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Anunț important înainte de meciul sezonului pentru Dinamo » Echipa alb-roșie a primit o veste excelentă

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 09:49

Gazonul arenei din Ștefan cel Mare a fost refăcut și este în regulă pentru meciul Dinamo - Viitorul, de luni. În urmă cu două săptămâni era lamentabil.

Terenul și-a schimbat culoarea în Ștefan cel Mare. În urmă cu două săptămâni, la meciul cu Juventus Colentina, 3-0, gazonul arăta ca unul al unei arene comunale. Acum, chiar înainte de partida decisivă pentru play-off cu Viitorul, se prezintă în condiții bune. Roș-albii au fost obligați să schimbe suprafața de joc, mai exact pirul din gazon, care se degradează în această perioadă a anului. 

S-au făcut injecții cu nisip, însămânțări, fertilizări, tratament, iar acum terenul arată bine. Mai sunt suprafețe mici în care se văd firele îngălbenite ce nu s-au regenerat încă, doar pe o jumătate de teren. Dinamo a avut un contract de refacere a gazonului cu firma lui Marian Oprișan. 

08 gazon img 6773
Așa arăta gazonul în urmă cu două săptămâni

 08 imag0903
Terenul arată acum a gazon de fotbal

Pentru a păstra șanse de a ajunge în play-off, Dinamo are nevoie să o învingă pe Viitorul. Echipa alb-roșie este pe locul 7, cu 21 de puncte, în timp de formația lui Hagi este pe 6, cu 23 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
chronic
chronic  •  29 Octombrie 2017, 15:44

veztea incredibila e ca daca nu bat pe viitorul, sunt 4 echipe care se bat la locul 7 :))))))))))))))

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 Octombrie 2017, 15:36

"terenul arata acum a gazon de fotbal' :))))

iosif.21
iosif.21  •  29 Octombrie 2017, 15:10
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 29 Octombrie 2017, 15:02

"suplimente alimentare"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează