FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunţ în privinţa plecării lui Cristi Tănase de la Steaua: "Totul depinde de asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 24 august 2014 23:52

Dragoş Sîrbu, reprezent al firmei de impresariat a fraţilor Becali, a vorbit despre posibilitatea ca Tănase să părăsească echipa din Ghencea în această vară.

“Momentan sînt speculaţii. El nu are alte gînduri, nu a avut oferte, încearcă să se refacă. Totul depinde de Steaua - Ludogoreţ.

Se poate să rămînă, Steaua să-i facă o ofertă financiară foarte bună. Să nu uităm, joacă în Champions League dacă se califică. Nu oricine poate să joace în Champions League”, a declarat Sîrbu pentru DigiSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (65)
dumbojet
dumbojet  •  25 August 2014, 14:52
Postat de blatistu49 pe 25 August 2014, 14:17

cred ca REAL oferteaza ca a plecat DI MARia se potriveste perfect starul de la TURMA

Ar putea juca la Real, e pe stilul lor. Oricum, Tanase e mai bun decat Di Maria, intra cu dreptul pe interior si trage la poarta. Acum, sa vedem daca Real va putea sa faca o oferta pe masura pretentiilor jucatorului si pe masura pretentiilor clubului Steaua.

blatistu49
blatistu49  •  25 August 2014, 14:17

cred ca REAL oferteaza ca a plecat DI MARia se potriveste perfect starul de la TURMA

jim_brown
jim_brown  •  25 August 2014, 10:28
Postat de ortega pe 25 August 2014, 10:19

Mouyje ție , Turmei și lui mătha ... Lu tac-tu nu , că s-ar putea să fiu chiar eu ... am întins și ceva păduchioase la viața mea ... Dacă-i aia care se vindea pe două borcane de gogoșari și 5 țigări Carpați fără , zi-mi tati , handycapatule ...

: )))))))))) Asa, baga tare ciortega !

Vezi toate comentariile (65)
Comentează