FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunț neașteptat făcut de Ioan Andone: "Acum, decizia este la el"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 decembrie 2017 14:47

Adam Nemec nu mai este în forma din sezonul trecut, marcând de doar 3 ori pentru Dinamo în acest sezon. Totuși, Ioan Andone îl vede pe slovac drept un atacant de mare calitate. 

Surpriză însă, fostul tehnician și jucător al lui Dinamo crede că pe Adam Nemec îl va prinde reluarea campionatului la FCSB, de unde Gigi Becali nu și-a ascuns dorința de a-l avea. 

"Nemec? Îl văd la Steaua. Un jucător străin care a venit în România și care dăduse foarte puține goluri înainte, dar care este foarte bun. Acum, decizia este la el, nu mai depinde de club. Părerea mea este că Dinamo trebuie să-l țină.

După ce că au plecat atâția jucători în șase luni, a mai plecat acum și Anton, dacă o va mai face și Nemec va fi foarte greu în play-off, bineînțeles dacă dinamoviștii vor ajunge acolo", a spus Ioan Andone pentru TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
306640699727631
Nae Ionescu  •  26 Decembrie 2017, 11:17

NU INTELEG CE MAI DORESTE ANDONE? RAUTATEA DIN ULTIMUL TIMP IL FACE SI MAI URIT. OMUL ARE CAPUL MIC SI CREIERUL LEJER SI NU INTELEGE CA NU ESTE SUFICIENT SA-TI IUBESTI CLUBUL UNDE ANTRENEZEI SAU JOCI CI SA SI POTI. EL NU MAI POATE DEMULT. II VEDE PE TOTI PLECATI SI VAI DE AMAMA LUI PE MIRIUTA CARE TREBUIE SA AJUNGA LA NEBUNIE SI SA FIE DAT AFARA. URMATORUL SA PATEASCA ASA PINA IL VOR CHEMA DIN NOU PE NEA GHINDA ASTA CARE NU ARE CARACTER. VORBESTE GURA FAA EL SI ARATA DIN CE IN CE MAI RAU DUPA DUMNEZEU IN CARE O CREDE. CIT DE MIC ESTE DOMNULE ANDONE! ATIT DE MIC INCIT TE BATI CU SOBOLANII CU SOARECII. LASA-I IN PACE SI NU MAI DA TU SFATURI DOCTE PENTRU CA AI IESIT CUM AI IESIT DIN JOC DAT FIIND CA NU MAI STI SI ESTI DEPASIT. PLEACA SI TU PRIN GOLF DACA POTI SA MAI FACI NISTE TZECHINI SI LASA-NE. IN LOC SA AJUTI SA FI UN OM DE CARACTER SI SA NU VEZI APOCALIPTIC DINAMO . NEMEC NU ESTI TU SI NICI NIMENI. NEMEC ESTE SUFICIENT DE COPT SA STIE CE VREA SA FACA. DACA VA PLECA VA PLECA SI NU VA MURI NIMENI. DACA VA RAMINE FOARTE BINE DAR VA TREBUI SA FACA CEVA IN ECHIPA. ASA CA LASA-I PE OAMENII ASTIA IN PACE SI NU LE MAI VEDEA TU DESTINUL IN VISELE TALE EROICE! ATIT.

dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  25 Decembrie 2017, 20:51

Andone sa se duca si el daca vrea la fcsb ca nu ne suparam

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Decembrie 2017, 19:16

Dintre toti strainii pe Nemec si pe Salomao i-as tine. Nu conteaza ca termina la vara. Daca pleaca Nemec problema mare e ca ajunge Bokila titular si atunci cauza e cu adevarat pierduta. Eu as renunta la Bokila si as da si banii lui Nemec si poate asa redevine cel din sezonul trecut. Altfel managementul e ca de obicei falimentar..sa dai 12k pe luna unui atacant iesit din forma si nemotivat si 10k unui rebut congolez care nu a mai dat gol de peste 1 an de zile si care parca e proaspat cazut din copac, asa de coordonat pare. Daca jucam cu Moldoveanu tot sezon avea mai multe goluri marcate decat Nemec si Bokila adunati pe un salariu cred nici la 10% din cat primesc cei 2.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează