FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț neașteptat! FCSB vrea să transfere un fotbalist care a mai jucat în tricoul roș-albastru și a luat legătura cu acesta + Reacția lui Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 21 noiembrie 2017 09:15

FCSB vrea să-și întărească mijlocul terenului și-l dorește insistent pe Alexandru Bourceanu de la Arsenal Tula.

Anunțul a fost făcut de Sport Express, cel mai important cotidian de sport din Rusia. Conform sursei citate, roș-albaștrii i-au propus deja lui Bourceanu un contract pe doi ani.

Pe lângă echipa lui Dică, de serviciile mijlocașului defensiv de 32 de ani mai e interesată și o echipă din campionatul Rusiei, scrie Sport Express. Bourceanu e la Arsenal Tula de la începutul acestui an și are contract cu rușii până în 2019.

Gigi Becali a declarat însă la TV Digi Sport că rușii mint: "Cu Bourceanu e o minciună gogonată. Îmi dau eu seama cine bagă minciunile astea".

În acest moment FCSB are 5 mijlocași centrali: Dragoș Nedelcu, Mihai Pintilii, Lucian Filip, Ovidiu Popescu și Vlad Achim.

Bourceanu a mai îmbrăcat tricoul lui FCSB în două perioade diferite: 2011-2014 și 2015-2017.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
florinso
florinso  •  21 Noiembrie 2017, 15:12

Cam asa i cu injustitia romana. Cine naiba a jucat semifinala de uefa league? Buna lui Utescu? Ce mormoloci. Hai Steaua =FCSB

1198766430181192
Abigail Laslas  •  21 Noiembrie 2017, 11:55
Postat de valeri_gazaev100 pe 21 Noiembrie 2017, 11:26

fc fcsb nu e steaua, domnilor !! doar o echipa din berceni, abonata la sursa de namol din pipera . Niciun suporter de fotbal zdravan la cap nu poate tine cu aceasta *** de echipa fara sigla si fara palmares! =)))

la palmares contrazice-te cu frf si uefa

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  21 Noiembrie 2017, 11:40
Postat de khal_37 pe 21 Noiembrie 2017, 11:45

Exact...doar 4-5 milioane de ,,nesanatosi la cap'' iubesc aceasta echipa, pentru ei tot FC Steaua Bucuresti desi justitia hoata si aservita noii nomenclaturi psd-alde si automat ,,interesului national'' generalul opincar oprea si ctitorul sau securistul vasile dîncu. Noi stim cum FC Steaua București pierdea în mod miraculos marca la ICCJ, după ce două instanțe consecutive i-au dat câștig de cauză. Înalta instanță a intors, printr-un “blat ordinar”, cele două sentinte favorabile primite de FCSB la Tribunalul Bucuresti și la Curtea de Apel...in schimb voi, sustinatorii acerbi ai noii nomenclaturi, cei cateva sute de mii de pensionari si asistati social sunteti mandria partidului rosu si a echipei de suflet, ,,De ani buni, România este în cea mai neagră decădere a Justiției, compromisă de multitudinea de verdicte date la comanda “sistemului binomial SRI-Justiție” și dovedite de înregistrările care au inundat media, dar statul stă inert și paralizat. Generalul Oprea, cel nominalizat de Mitică, a fost magul sistemului din spatele blatului ordinar pe marcă, ținta lui fiind să pună mâna pe Steaua. “În afacere a fost implicat și Gabriel Oprea care l-a chemat pe Ioan Niculaie de la Astra. Vroiau să pună mâna pe fotbal. În special pe galerii. A fost o gândire cred a serviciilor secrete”, a declarat fostul șef al Ligii''

La final, apoteotic, il citezi pe mitica dragomir, omul care a a fost luat incadrat de mic in securitate. Bravo khal, esti de-a dreptul peste stangul. Justitia e independenta si nu interdependenta, de aceea fc fcsb nu are cum sa fie steaua !! Pai ciobandante becali vinde societatea veche in 2003, infiinteaza una noua fara datorii in acelasi an, si mai ai pretentia ca aceea sa fie Steaua ?? ireal !!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează