FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunţ oficial din partea UEFA! Dinamo nu are dreptul de a juca în cupele europene » Reacţia ciudată a oficialilor: "Oricum nu eram pregătiţi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 13:13

Tribunalul Bucureşti a amînat pînă la 1 aprilie luarea unei decizii cu privire la ieşirea din insolvenţă a clubului Dinamo. Roş-albii au primit însă un răspuns negativ din partea UEFA în privinţa unei eventuale participări în cupele europene chiar din sezonul următor. 

Managerul general al lui Dinamo, Daniel Stanciu, nu crede că decizia va afecta în vreun fel clubul, fiind de părere că oricum echipa n-ar fi fost pregătită să facă faţă într-o competiţie europeană.

"Regulamentul spune că poţi intra în competiţiile europene la 12 luni după ce ai ieşit din insolvenţă. Nu cred că Dinamo era pregătită să joace acum în Europa, oricum. Asta e strategia, principalul nostru obiectiv e să ieşim din insolvenţă.

Majoritatea datoriilor au fost plătite, în perioada imediat următoare sper să ieşim din situaţia asta. Vrem să fim 100% sănătoşi din punct de vedere financiar, ăsta a fost scopul", a zis Stoican la televiziunea sportro.

...despe posibila plecare a lui Flavius Stoican: "Sînt doar speculaţii cu privire la plecarea lui Flavius. Am renunţat la colaborarea cu Mihai Teja, e adevărat, dar Flavius e antrenor la Dinamo. Sper să redresăm situatia.

Nu e foarte gravă, dar e clar că un club ca Dinamo îşi doreşte mult mai mult. Avem un lot foarte bun, dar e problema de adaptare, de găsire a unui sistem", a mai zis managerul lui Dinamo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (143)
chris_bu67
chris_bu67  •  28 Martie 2015, 17:51

Nu au ce căuta cu asemenea echipă,e grea liga1 pt. ei.

alinusdinamo
alinusdinamo  •  28 Martie 2015, 10:50

Impostorul care a zis ca daca ramane unic actionar va investi si va forma o echipa competitiva,va aduce un antrenor titrat si toate minciunile debitate in 2012,negoita umileste in continuare Dinamo.A trasformat acest club de traditie intr-o echipa care nici macar nu isi mai propune sa atace primele locuri.Care mai e diferenta ,in acest moment,dintre Dinamo si chiajna,botosani (scuze ,astia chiar isi propun participarea intr-o cupa europeana),cehlaul,etc?negoita-groparul lui Dinamo.

theplayerrr
theplayerrr  •  28 Martie 2015, 01:53
Postat de khal_37 pe 27 Martie 2015, 22:53

Prost esti bre, hai sa-ti citez ceva: ..Urmând modelul celor de la MApN, Ministerul Afacerilor între Interni (MAI) a revendicat și obținut sigla, palmaresul și culorile echipei FC Dinamo. Aproape incredibil, la fel ca Steaua, Dinamo îşi poate pierde palmaresul, sigla şi culorile! “Palmaresul nu ne prea interesează, deși am înțeles de la domnu’ Nego că ar fi acolo câteva meciuri memorabile cu echipe simbol din Albania și Islanda, însă sigla și numele clubului sunt importante pentru noi și nu le vom ceda pe proces verbal”. Aflați într-o situație fără ieșire, şefii clubului FC Dinamo caută soluții.

Prost cu facultate...tu ai vreo 8 clase dar esti documentat...Nu plange tu la mormant strain..A scapat de 17 milioane Negoita ...Isi face Tudorel Stoica echipa cu MAPN-ul si reveniti ca pasarea phoenix....Oricum nu cred ca faci parte din suporterii adevarati ai stelei...

Vezi toate comentariile (143)
Comentează