FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunț OFICIAL: ne pregătim de Steaua vs. Steaua! » Armata reînființează echipa de fotbal și la seniori: ”La anul începem din Liga 4”

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 18:31

Mircea Dușa, Ministrul Apărării, a anunțat că, după reînființarea grupelor de copii și juniori, CSA va înscrie o echipă de fotbal în Liga 4 începînd cu sezonul 2016/2017.

"Am decis zilele trecute să punem capăt acestor discuții și să reînființăm secția de fotbal, o luam de la zero cu copii.

Înființăm patru grupe cu 22 de copii la fiecare, 130 de copii care vor fi pregatiti de foști steliști, antrenori, fotbaliști celebri. În timp vom încerca de la anul, sa incepem din liga a patra”, a spus Mircea Dușa la B1TV.

Astfel, în cel mai scurt timp am putea avea pe teren un duel între CSA Steaua, echipa celor de la MApN, și FC Steaua, echipa patronată de Gigi Becali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (238)
buerebuistas
buerebuistas  •  31 August 2015, 14:30

Gheorghe Hagi este primul om ce a facut publica situatia si manariile lui Paunescu si Becali ce au dus la un simulacru si o falsa "privatizare" a sectiei de fotbal a CSA Steaua. Ma intreb oare ce l-a facut pe Gheorghe Hagi sa nu mai lupte pentru adevar ? Oare ce l-a facut sa accepte si sa recunoasca SC FCSB SA ca fiind continuatoarea sectiei de fotbal a CSA Steaua ? www.youtube.com/watch?v=blIDxi6509E

reddog_forever
reddog_forever  •  31 August 2015, 10:58

normal. unde putea apare o klona dak nu la Dolly?

10153276921368073
Alon Mailander  •  31 August 2015, 09:43

Acest general....D_nul RASU,ca altfel nu pot sa-i spun ae vrea sa faca..........dar cu ce bani?,ca armata mereu se plange si vor bani de la buget,in alta ordine de idei cam ce crede ca ar reusi?sa se laude cu performantzele alotra,esti un ras D_nule si numai prostia te-a dus unde esti acum

Vezi toate comentariile (238)
Comentează