FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

Anunț-șoc în Liga 1! Un club își anunță retragerea din campionat: "Toate echipele vor câștiga cu 3-0"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 21:56

Președintele lui ASA Târgu Mureș, Daniel Stanciu, a anunțat că sunt șanse mici ca echipa să iasă din insolvență, transmițându-le celor de la Liga Profesionistă de Fotbal că e foarte posibil ca ASA să nu se mai prezinte  la meciuri.

"Mesajul meu pentru Ligă a fost că există șanse ca din ianuarie Liga 1 să rămână cu 13 echipe. Fiind în insolvență, trebuia pregătit planul de reorganizare până la finalul anului. Nu am reușit să facem asta, nu am reușit să plătim datoriile curente. Dacă nu punem în practică un plan ancorat în realitate, ne va fi foarte greu.

Nu putem accesa banii de la Consiliul Local, până nu trecem de planul de reorganizare. Dacă echipa se retrage după prima etapă din retur, toate echipele vor câștiga cu 3-0”, a spus Daniel Stanciu la TV Digi Sport. 

ASA Târgu Mureș este pe locul 13 în clasament, cu doar două puncte acumulate după 15 etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
andrei.f
andrei.f  •  17 Noiembrie 2016, 12:15

Întradevăr, spre disperarea antisteliştilor, Steaua îşi va recupera cele două punte pierdute la ASA !

mickey13
mickey13  •  17 Noiembrie 2016, 08:42
Postat de eugen76_pan pe 16 Noiembrie 2016, 23:36

asa e :)) sa-si recupereze si FCSB cele doua puncte pierdute ..doar are putine.*** vostru de escroci!

Nu mai semnaliza atat de tare, stie lumea ca esti... ! Este vorba de meciurile de acum incolo! Daca s-ar fi retras inainte de terminarea turului atunci li s-ar fi ANULAT rezultatele, daca se retrag acum, vor pierde toate meciurile cu 3-0, dar rezultatele de pana acum vor ramane aceleasi!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  17 Noiembrie 2016, 00:04
Postat de randoom_._ pe 16 Noiembrie 2016, 23:37

se darama incet dar sigur si occidentalii aia. acum 30-40 de ani,un grup mic de tari(occidentalii aia),aveau bogatiile a 95% din tari. acuma vine timpul razbunarii,un grup mic de oameni au bogatiile a 99% din populatia lumii. si nemtii,si americanii si francezii simt saracie. ironic este ca,tarile gen Romania le-au luat locurile de munca strainilor. dai afara 100 de nemti si angajezi 50 de romani in Romania. outsorcing din plin. toate multinationalele venite in Romania in ultimi 15 ani,cam asta fac. romanii i-au locurile de munca nemtiilor si americanilor,stand acasa in Romania. numai asa de curiozitate,uita-te cat este salariu mediu in Romania in noiembrie 2016. ai plecat pe 1500 de dolari in state cand puteai castiga 1000 de euro in Romania,doar ca in Romania plateai de 5 ori mai putin pe tot,fatza de america.

La mine aici salariul mediu este in jur de 5000 net pe luna dar viitorul nu arata roz !! In Bucurestiul salariul mediu net e de 500 de euroi adica 650 / luna iar benzina e de 3 mai scumpa acolo decit la mine .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează