FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunț sumbru făcut de Elisabeta Lipă legat de stadionul lui Dinamo: "Mi-am pierdut orice speranță"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 iulie 2017 14:41

Elisabetă Lipă, fost ministru al Sportului și fost președinte la CS Dinamo, a vorbit despre modernizarea stadionului Dinamo pentru EURO 2020 și crede că sunt șanse mici ca arena să fie modernizat.

"Aș vrea ca stadionul lui Dinamo să arate așa cum l-am conceput în fază de machetă acum 2-3 ani. Să fie un stadion care să se preteze orașului și capitalei noastre, să deservească tot sportul românesc, de la atletism, fotbal, rugby și altele. Dar, din păcate, lucrurile noastre se mișcă foarte greu. Eu mi-am pierdut orice speranță că se va moderniza stadionul Dinamo", a spus Lipă la TV Dolce Sport.

 

În prezent, din cauza unui contract prin care lui Nicolae Badea i s-a cesionat stadionul, stadionul nu poate fi modernizat.

Stadionul Dinamo face parte din cele 4 arene din București care trebuiau să fie modernizate prin programul de reabilitare în cadrul proiectului EURO 2020, alături de Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

CUM S-A AJUNS AICI

În 2002, Guvernul Adrian Năstase emitea o Hotărâre de Guvern prin care a facilitat transferul stadionului Dinamo de la Ministerul de Interne la societatea lui Nicolae Badea, CS FC Dinamo. Practic, Badea primea dreptul de folosinţă pe durată nedeterminată a unei mari părţi din Complexul Sportiv Dinamo printr-un contract de asociere cu CS Dinamo.

În acest contract, administrator era chiar societatea lui CS FC Dinamo. Practic, Badea a primit dreptul de folosinţă a arenei pe viaţă, iar fără acceptul său, stadionul Dinamo nu poate fi reconstruit şi modernizat.

Citește și: Negoiță, primele declarații ale verii » Despre problema stadionului: "Nici nu vreau să mă gândesc la varianta asta"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  23 Iulie 2017, 00:42
Postat de manutd.steaua pe 21 Iulie 2017, 15:43

Foartete bine,aveti patron,sa puna mana sa faca stadion,nu sa cersiti toata ziua....ba cu pista,ba fara,ba de 100 de mii de locuri,ba de 200 de mii!!!

Daca prostia ar durea, voi v-ati zvarcoli pe trecerea de pietoni, da fcsb nu primeste stadion gratis ??? Sau scoate Becali branza cumva de la naftalina si va face *** nou din banii lui ??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jordachejr
jordachejr  •  21 Iulie 2017, 19:20
Postat de John Milne pe 21 Iulie 2017, 19:10

Nu aveti bani de NA .Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Calmeaza-te, esti isteric.

1425838917717550
John Milne  •  21 Iulie 2017, 19:10
Postat de jordachejr pe 21 Iulie 2017, 18:22

Acest club a fost jefuit cu totul de fosta conducere. Dinamo actual are nevoie de ceva nou, ar trebui sa plece definitiv din groapa si sa-si caute locul in alta parte, de preferat pe NA, zona dinamovista. Acolo totul e clar, va fi un alt mall, unul central, chicios si urat ca orice cocalarism postdecembrist, pompos numit "investitie de capital".

Nu aveti bani de NA .Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Vezi toate comentariile (22)
Comentează