FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Anunț surprinzător! Viitorul avea oferte mai bune, dar l-a dat pe Țucudean la CFR! Motivul deciziei

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 19:34

Viitorul l-a cedat în această iarnă pe George Țucudean la CFR Cluj, încasând 450.000 de euro în schimbul atacantului care a avut o primă parte de campionat foarte bună. 

Președintele clubului, Cristian Bivolaru, a explicat de ce Viitorul a acceptat această ofertă, în ciuda faptului că formația lui Gică Hagi a avut mai multe oferte, unele peste cea de la Cluj. 

"Ţucudean a avut oferte, mult mai interesante pentru noi decât cea de la Cluj. N-a vrut să meargă, fie că erau prea departe de casă, fie că nu-l interesa campionatul respectiv.

Atât Viitorul, cât şi el putea să încaseze mai mult. Dar a fost decizia lui şi Gică i-a respectat-o", a declarat Cristian Bivolaru pentru TV Telekom Sport.

George Țucudean este al doilea golgeter al Ligii 1, având 11 reușite, cu una sub Harlem Gnohere, principalul marcator din acest sezon. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
luciann
luciann  •  16 Ianuarie 2018, 22:27
Postat de magic4ever pe 16 Ianuarie 2018, 22:05

Becali cu patronul de la Botosani sunt cei mai de cuvant...voi faceti blaturi pe banda rulanta cu Botosani...poate ati uitat si de omeniile cu Viitorul...

De Voluntari ai auzit?:)))

magic4ever
magic4ever  •  16 Ianuarie 2018, 22:05

Becali cu patronul de la Botosani sunt cei mai de cuvant...voi faceti blaturi pe banda rulanta cu Botosani...poate ati uitat si de omeniile cu Viitorul...

blocatu
blocatu  •  16 Ianuarie 2018, 21:53
Postat de gannicus2014 pe 16 Ianuarie 2018, 20:55

Hagi e om de cuvant, pentru tangoul din ultima etapa a sezonului trecut i-a cedat la cfr pe Boli si Tucudean la pret de black friday

ca e om de cuvant, am inteles, dar cu noi suporterii ce are? pai pe Tucudean il cedezi ma? da-l ma pe Chitu! da-l pe Eric, ca si asa voiai sa-i faci loc lu` fiu-tau, dar tine-l pe Tucudean cu dintii, macar pana-n vara!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează