FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anunț-surpriză făcut de Gigi Becali în direct la TV! Mihai Stoica i-a transmis din vestiar: "Niciodată n-am văzut așa ceva la Alibec"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 martie 2018 09:09

Denis Alibec (27 de ani) traversează o criză de formă și are mari șanse să plece în vară de la FCSB. Patronul Gigi Becali a dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu Mihai Stoica, directorul sportiv al formației. 

"Nu m-am întâlnit cu Alibec. Ieri mi-a spus MM-ul (n.r - Mihai Stoica) că niciodată în viața lui nu s-a antrenat așa cum o face acum. Ei doi chiar au devenit foarte buni prieteni. Că știti că au avut un conflict.

Alibec e prietenos și cu jucătorii, e primul la antrenamente. Probabil că și-a dat seama că a greșit și s-a schimbat. MM mi-a repetat: «Ți-am spus: ăsta o să ne facă campioni! Alibec!» Ei îl văd cum se prezintă, îl văd la antrenamente", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Denis Alibec a înscris un singur gol în acest sezon, în victoria FCSB-ului de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 2-1. Cumpărat cu 2 milioane de la Astra, vârful cu 4 trofee în România n-a avut o relație bună cu Mihai Stoica, contrele dintre cei doi fiind mai vechi.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
albalbastru72
albalbastru72  •  30 Martie 2018, 02:59

Cita lamiie ati mincat scriind articolul asta?

1198766430181192
Abigail Laslas  •  29 Martie 2018, 18:01
Postat de minell73 pe 29 Martie 2018, 11:28

Las-o in pace pe doamna jack. Ea traieste intr-o alta dimensiune. Oamenii care mereu se contreaza, sunt niste oameni tristi, fara prieteni. Femeia asta cu nume de stripper, aici isi varsa oful din viata de zi cu zi. Sa fi singur fara prieteni, este trist. Acum imi va da replica ca nu am pus vreo virgula corect. Asta este stimata doamna. Face pe desteapta pe internet, pentru ca doar asa isi ascunde frustrarile din viata dânsei. E trist sa ai o astfel de viata.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  29 Martie 2018, 16:19

sa nu zici ca mangalitu a dat zapada in fata blocului.........

Vezi toate comentariile (10)
Comentează