FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunț zguduitor al lui Becali! Decizie surprinzătoare a campioanei României: "Mută echipa acolo"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 22:42

Ioan Niculae vrea să schimbe din nou identitatea formației pe care o finanțează și e gata să meargă și să joace la Galați, oraș care nu mai are echipă de fotbal după desființarea Oțelului.

Gigi Becali a dezvăluit că Ioan Niculae, patronul Astrei, s-a întâlnit cu Ionuț Pucheanu, primarul Galațiului, pentru a pune la cale ultimele amănunte pentru a muta echipa de la Giurgiu.

"Am înțeles că domnul Nicolae s-a întâlnit cu primarul de la Galați și ar vrea să mute echipa la Galați. Să mă ierte domnul Nicolae, dar eu așa am auzit", a declarat Becali la Digisport.

Aceasta ar fi a doua mutare a Astrei, după ce în 2012 campioana României s-a mutat de la Ploiești și a devenit Astra Giurgiu. Echipa antrenată în acest moment de Marius Șumudică se confruntă cu mari probleme financiare, iar acesta ar putea fi unul dintre argumentele care l-au împins pe Ioan Niculae să ia decizia mutării echipei.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (45)
1781292175452015
Nastase Bogdan Paul  •  30 Septembrie 2016, 22:12

Becali e dezinformat sau rau intentionat! Otelul exista, joaca in Liga a 4a si e sustinut de suporteri! Daca o sa vina Astra la Galati nu va fi sustinuta de nimeni! Poate sa joace si in CL si stadionul va fi gol!

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  30 Septembrie 2016, 16:30

Ce ați găsit atît de "zguduitor", mă zguduiților la minte? Pentru adunătura de proşti de la jesepe, totul e "zguduitor', "colosal", "sfîşietor", "incredibil", "fantastic", "surprinzător", "scandalos", "uriaş", "aruncat în aer", "bombe explodate" (care fac, invariabil, fîsss), "tăceri rupte", "incendiar", "demolator", "halucinant", "sfîşietor", "război", "cutremur", "furtună", devastator", "fabulos", "sperietor", "la pămînt", "lanțuri rupte", "groaznic", "uluitor", "teribil", şocant" etc. etc. etc. Toate aceste epitete fără nicio legătură cu realitatea au apărut în foaia asta imundă şi dezgustătoare, cînd, de fapt, nu se întîmpla... absolut nimic! Dacă te-ai lua după "jurnaliştii" apocalipsei, ai crede că a venit sfîrşitul lumii, cînd, de fapt, acum, de pildă, o echipă oarecare va juca pe un alt stadion, la fel cum cineva ar lua autobuzul în locul tramvaiului pentru a ajunge la aceeaşi destinație. Băi fanfaronilor, nu aveți habar nici de limba română, nici de fenomenul sportiv; voi nu ştiți decît de *** şi de fecesebe, ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  30 Septembrie 2016, 14:32
Postat de polistul68 pe 30 Septembrie 2016, 13:07

Pai ar trebui sa fi zguduit....ca si Astra a fost mutata...mai multe echipe de traditie au fost mutate...voua v-a trecut glontul pe la ureche, daca mai statea Borcica un an "afara", erati desfiintati...noroc cu negoita care v-a scos...dar, "never say never", vorba francezilor....nu e de ris, e de plins....mai bine ar fi sa luam, fiecare dupa puterile lui, atitudine....acesti patroni de carton ne baga fotbalul in faliment total. Si noi mistocarim pe forumuri, in loc sa ne gindim ca miine poate ne vine noua rindul.

Alt zgâlțâit la orizont....mai poli(ți)stule la minte*** până vă vine rău, că prea sunteți pe-o minte. Și hohotiți pe mormântul fotbalului românesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează