FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anunțul conducerii lui Dinamo » Când se va decide situația lui Andone: dorința fanilor n-a fost ascultată

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 22:16

Directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a dat detalii despre situația lui Ioan Andone. Oficialul dinamovist a dezvăluit când se va lua o decizie oficială în privința antrenorului. Fanii îi strigă în continuare demisia, dar acesta nu va pleca în următoarea lună.

"S-a făcut o analiză a turului de campionat şi s-a vorbit despre ceea ce îşi doreşte domnul Negoiţă de la echipă: performanţă.

Până se termină acest tur prelungit, până la Crăciun, echipa trebuie să ajungă pe locurile 1-3.

Dacă nu, vom vedea ce vom face, se va face o nouă analiză. Jucătorii vor fi şi ei evaluaţi şi vom vedea cine merită să rămână la echipă şi cine nu", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
119260161856272
Nicu Veres  •  29 Octombrie 2016, 13:37

Fani adevarati care tin cu adinamo NU O SA STRGE VREO DATA DEMISIA,MAI ALES LA ANDONE NUMAI HULIGANI CEI DROGATI PLATITI CU MARUNTISUTI PENTRU DROGUR RFCURG LA ASEMENEA GESTURI ASEMENEA OAMENI SE NUMESC PLEAVA SOCIETATI.

montgomerry
montgomerry  •  29 Octombrie 2016, 07:25

Va-ti lamurit,gsp-istilor?Cautati cancan in alta parte.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  29 Octombrie 2016, 06:15

”Până se termină acest tur prelungit, până la Crăciun, echipa trebuie să ajungă pe locurile 1-3.” Off, off, off! Play off...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează