Siteul gsp.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies. Află mai multe accesand POLITICA COOKIES X

LIGA 1    •   STEAUA

Anunțul din toiul nopții făcut de Mihai Stoica! "E mai important ca orice" » Atenționare pentru rivale + detalii despre fazele controversate

Duminica, 20 Martie

Mihai Stoica e foarte încântat după victoria Stelei de la Ovidiu, scor 3-1 și acum e convins că echipa condusă de Laurențiu Reghecampf se bate cu șanse reale la titlu. 

Fostul manager general al campioanei recunoaște că a fost henț la golul lui Adi Popa, însă nu are nici o îndoială la faza penalty-ului la Nicușor Stanciu. 

"A fost penalty clar la Stanciu, nu se poate nega evidenta. A fost hent la Popa, dupa un carambol imposibil de reperat intre doi adversari, am fi ipocriti sa nu recunoastem.

Am obtinut o victorie in cea mai dificila partida de pana acum in play-off. Vom avea un meci complicat peste 10 zile la Turnu Severin impotriva unei echipe cu o organizare foarte buna.

Dar, mai important ca orice, AM REINTRAT IN CARTI!", a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook în toiul nopții. 

-61%
Casca cu microfon Gigaset ZX600 bluetooth
-56%
Tocator Ariete Choppy Orange 1835 Functie Turbo Lame inox Portocaliu
-58%
Bitdefender Total Security 2016 1 PC 1 An BOX Bonus Baterie Externa BitDefender 2600mah
-49%
Burberry Weekend Eau de Toilette pentru barbati 50ml

Comentarii (96 ) Adaugă comentariu

Unul Necunoscut  •  21 Martie 2016, 00:38

***

steaua024  •  20 Martie 2016, 23:35

In privinta faultului la Stanciu, pentru toti care se indoiesc (inclusiv comentatorii de la emisiunea de dupa partida !?!?!) le pun urmatoarea intrebare? Daca evenimentul se petrecea pe teren (oriunde in afara de careu) intrarea fundasului era fault? Sunt convins 100% ca orice arbitru dadea fault si lovitura de pedeapsa !! Aici a fost fault in careu ! Asadar...corect penalty !

steaua024  •  20 Martie 2016, 23:23

@chris_bu67 zice ......"Ad. Popa a desprins-o pe f.c.s.p. la 2-0 după ce și-a potrivit balonul cu mâna în drum spre gol: henț clar, indiscutabil, fără dubii! Culmea, deși el trebuia să vadă cel mai bine faza, fiind excelent plasat, cu fața la minge, Rusandu n-a intervenit!"..... Este adevarat a fost hent, insa e jumatate de adevar. Cealalta jumatate de adevar este faptul ca mingea a fost atinsa EVIDENT mai intai de un aparator al gazdelor si apoi de Popa. Daca e sa fim corecti trebuia fluierata MAI INTAI aceasta infractiune. Deci corect este ca a fost inscris un gol dupa 2 henturi succesive. Punct !

Vezi toate comentariile (96)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase