FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Anunțul lui Becali l-a exasperat pe Șumudică: "Steaua să se numească Astra 2, că tot își caută denumirea"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2016 08:55

La finalul meciului câștigat de Astra cu 1-0 în fața celor de la Poli Iași, Marius Șumudică a comentat zvonurile privind eventualele transferuri ale lui Denis Alibec și Junior Morais la Steaua.

"Îmi creşte inima când văd că Steaua e atât de interesată de Alibec şi Morais. Cei de acolo au luat deja trei fotbalişti (n.r. Enache, De Amorim şi Boldrin), acum mai vor doi. Pot să se numească Astra 2, că şi aşa îşi caută denumirea.

Nu cred că Alibec poate ajunge la Steaua în condiţiile în care patronul nostru a refuzat o ofertă de două milioane de euro pentru el", a spus antrenorul Astrei la Digi Sport.

Afirmațiile lui Șumudică vin la doar câteva zile după ce Gigi Becali a anunțat că intenționează să-i transfere pe cei doi în perioada de mercato din iarnă. Alături de Alibec și Morais, patronul Stelei și-i mai dorește pe Gnohere (Dinamo) și Mateiu (CS U Craiova).

"Dacă Astra rămâne în play-out, vreau să îi transfer de acolo pe Junior Morais și pe Alibec" Gigi Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
120673851726017
Dreptatea Doare  •  27 Septembrie 2016, 15:07

Uite ca ANTIHRISTU de jiji nu poate cumpara chiar tot in tara asta

daweroirl
daweroirl  •  27 Septembrie 2016, 12:00

daca primea oferta de 2 mil euro pt Aliberbec ,il dadeau impachetat ,acum ,la ce mai joaca Astra si 500 e mult ,toti zic ca au oferte sa urce pretul jucatorului ...

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Septembrie 2016, 11:49

Clovnule,nu-si cauta nimeni denumirea,prostule.Steaua Bucuresti poate cumpara pe oricine!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează