FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - FCSB, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Anunțul lui Dică înaintea meciului cu Viitorul: "Unii nu vor face parte din lot"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 13:12

Nicolae Dică a anunțat că unii dintre fotbaliștii transferați în această vară de la Viitorul nu vor face parte din lotul FCSB-ului pentru meciul împotriva echipei lui Gheroghe Hagi, de sâmbătă.  

Tehnicianul roș-albaștrilor a afirmat că, deși jucătorii aduși de la campioană nu au vreo clauză referitoare la meciul direct dintre cele două echipei, nu se va baza pe toți din cauza faptului că unii dintre ei au fost convocați la națională.  

"Am făcut o partidă bună cu Botoșani, dar jucăm din 3 în 3 zile și e foarte greu să folosești aceeași echipă de start. Se adună oboseala. Voi fi nevoit să schimb anumiți jucători de la meci la meci.

Veți vedea mâine dacă vor juca cei de la Viitorul, nu au nicio clauză în contract. Am o strategie pentru aceste meciuri. Unii din ei nu vor fi în lot.

Jucătorii de la Viitorul au fost și la echipa națională, au jucat două meciuri și am considerat ca unii din ei să nu facă parte din lotul pentru meciul cu Viitorul", a spus Nicolae Dică la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Viitorul. 

Romario Benzar a fost convocat la echipa de seniori a tricolorilor, în timp ce Dragoș Nedelcu și Florinel Coman au evoluat pentru reprezentativa U21 a naționalei.

  • Meciul dintre Viitorul și FCSB se va juca sâmbătă la Ovidiu, de la ora 20:30 și va putea fi urmărit în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
mutulik13
mutulik13  •  08 Septembrie 2017, 16:04
Postat de sadiku pe 08 Septembrie 2017, 15:29

"Este un club foarte mare! Am vrut sa vin imediat cum am auzit ca sunt dorit!" Ce spune Planici dupa primele zile la Steaua '' =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) CARE CLUB MARE ALA DIN MOGOSOAIA ????? ....... asta crede ca s-a transferat la steaua :)))))) ...tu ce crezi ???

Eu cred ca esti atat de puturos si ti-e atat de foame incat te bucuri pana te murdaresti de fiecare leu pe care gsp ti-l scapa drept rasplata pentru cresterea traficului.

mutulik13
mutulik13  •  08 Septembrie 2017, 16:02

Eu cred ca esti atat de puturos si ti-e atat de foame incat

193893057647314
Bjorn Larsson  •  08 Septembrie 2017, 15:22

Dica poate il mai foloseste si pe Lucian Filip un jucator foarte tehnic care avut ghinion cu accidentarile.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează