FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunțul neașteptat al lui Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 23 februarie 2017 16:24

Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că va renunța la Steaua în momentul în care echipa nu îi va mai aduce profit și va trebui să dea bani din propriul buzunar.

Acum, patronul Stelei a mărturisit că ar accepta să fie acționar minoritar la Steaua, dacă se găsește un investitor puternic și care să bage bani în echipa roș-albastră.

"Este foarte greu să fii investitor în fotbal. Nu vedeți că toți care au băgat bani în fotbal au dispărut? Copos, Borcea, Nețoiu, Badea, Porumboiu nu mai sunt. La mine a fost o minune.

La o echipă ca Steaua e nevoie de bani mulți. Trebuie infuzie de capital, de 40 de milioane de euro.

Pe banii mei nu comandă nimeni. Doar Dumnezeu. Dar aș accepta să fiu acționar minoritar. Dacă vine cineva bogat, care să fie mai deștept și care să bage bani, accept. Îmi convine să am 49% din acțiuni, să stau acasă și să îmi vină bani.

Dar trebuie să câștig bani. Dacă nici nu câștig și nici nu conduc, nu-mi convine. Dacă pierd bani, măcar să conduc eu", a spus Becali la TV Sport ro.

Citește și: Becali, un nou atac la adresa CSA: "Le iau tot" » Ce le promite fanilor și ce spune despre Pițurcă

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
para.para
para.para  •  23 Februarie 2017, 23:51

Anunțul neașteptat al lui Becali: a cumparat ziarul gesepe. Asta stie toata tara, deci nu e nimic neasteptat.

sooos1ck
sooos1ck  •  23 Februarie 2017, 19:23
Postat de sooos1ck pe 23 Februarie 2017, 19:21

Sa se bage CSA actionar majoritar si sa joace Steaua in Liga 1, toti stelistii vor fi fericiti si CSa va avea castiguri mai mari decat daca le dadea Gigi 10% din castiguri, asa cum vroiau la inceputul scandalului!

Si asa dispare si Gigi din peisaj, asta ar fi intelegerea perfecta!

sooos1ck
sooos1ck  •  23 Februarie 2017, 19:21

Sa se bage CSA actionar majoritar si sa joace Steaua in Liga 1, toti stelistii vor fi fericiti si CSa va avea castiguri mai mari decat daca le dadea Gigi 10% din castiguri, asa cum vroiau la inceputul scandalului!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează