FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunțul pe care fanii Stelei îl așteptau: "În două luni revenim în Ghencea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2016 11:49

Conflictul dintre Steaua și CSA pare că se apropie de un final dorit de fanii echipei, existând posibilitatea ca formația roș-albastră să revină în Ghencea.

Președintele de imagine al Stelei, Heltmuh Duckadam, a spus că sunt șanse mari ca formația roș-albastră să joace din sezonul viitor pe stadionul din Ghencea.

"Sunt optimist după întâlnirea de la Casa Armatei. Într-o lună sau două se va găsi o soluție pentru a reveni în Ghencea.

Eu am fost deranjat de faptul că domnul Talpan și domnul Boroi au cerut desființarea echipei", a spus Duckadam, potrivit DolceSport.

În sezonul actual, Steaua nu a jucat niciun meci în Ghencea. Ultima partidă disputată pe acest stadion a fost pe 22 martie 2015, Steaua - Viitorul 4-1.

"Trebuie să fie recăpătată sigla. Este o luptă a surzilor cu muții. Nimeni nu știe ce vrea. Să se pună dacă vor 500.000 de euro sau 1 milion de euro.

Dacă se va distruge Steaua, va râde toată Europa. Asta ar fi ultima" Helmuth Duckadam, pentru GSP.RO

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  06 Mai 2016, 16:38
Postat de mal. pe 06 Mai 2016, 13:51

Bietul Duckadam... El niciodată nu a debordat de inteligență, dar măcar avea uneori prezența de spirit să tacă. Cu vorba lui grea și prăvălitoare, ne-a umplut de prostii în ultima vreme. Chiar el spune în simpltatea lui: „nimeni nu știe ce vrea!” Probabil că pe el se exclude, el nu e nimeni... el e eroul... 2 meciuri la națională, asta e valoarea lui... Chiar e grea viața de slujbaș la oier, măi „eroule”! Vă mai aduceți aminte când îl punea Becali să candideze? Păcălici cu acte în regulă, nu alta!

da, Duckadam e un nimeni fata de tine, tu esti cel mai tare, a auzit toata lumea de tine.....

ando89
ando89  •  06 Mai 2016, 15:43

Foarte bine, acolo este locul lor. Plateste jiji 57 de meleoane si pac, pac, poate iar inchiria terenul, baza de pregatire si celelalte acareturi. Sa nu uite sa-si aduca liftul si fotoliul din beciul palatului:))

mal.
mal.  •  06 Mai 2016, 15:36

@sbfc: Îmi pare rău că v-am supărat, domnule (doamnă?) sbfc! Reformulez, așa cum vă doriți: Academicianul Duckadam, remarcat "ca candidat" al partidului dizolvat, remarcat și prin 2 prezențe la echipa națională, are păreri față de o hotărâre judecătorească! Iar eu recunosc lipsa mea de notorietate... În rest, succesuri și mai puneți mâna pe carte! Cât despre zero, e greu de spus atât timp cât nu știi cu cine vorbești... Regrt că am fost nevoit să vă răspund...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close