FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Anunțul președintelui FRF după ce CSA Steaua a cerut retrogradarea echipei lui Becali

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 22:10

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a oferit un răspuns clar atunci cînd a fost întrebat despre o posibilă retrogradare a Stelei, după ce juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a dezvăluit faptul că se va face o cerere în acest sens. 

"Nu am primit nici o solicitare. Nici UEFA nu a întrebat nimic, situațiile sînt clare și subiectul nici nu ar trebui să se mai rostogolească.

Steaua este acolo indiferent de numele pe care-l poartă, Steaua sau FCSB joacă în Liga 1. În momentul de față au ca obiectiv cîștigarea campionatului după ratarea calificării în competițiile europene.

Alte situații din acestea halucinante vă asigur că nu au cum să se întîmple”, a spus Burleanu la plecarea spre Ungaria.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (161)
zidane92
zidane92  •  03 Septembrie 2015, 19:00

burleanu va calca foarte curand in arestul dna

doct
doct  •  03 Septembrie 2015, 15:21

raspunsul era de asteptat tinand cont ca si in cazul craiovei au facut la fel,urmeaza acum sa se k...loneze si frf si lpf. P.S:fain ca-i tare,asta-i evolutia fotbalului romanesc din ultimii 25 ani.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  03 Septembrie 2015, 13:19

burlaneee, e si...obectivu' vost', al ..federatiei ?! aaaa ?! gura...presedintelui, mai graieste si adevaru'. cand il ia pe dinainte...succesuri baaa, acolo la voi, la fraieratie....

Vezi toate comentariile (161)
Comentează