FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Anunțul serii despre transferul lui Ioniță: "E ofertă clară, negociem, mi-aș dori să joace acolo" » Pe cine vrea Astra la schimb

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 21:49

Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, a dezvăluit că sunt șanse foarte mari ca transferul lui Alex Ioniță la CFR să se perfecteze zilele următoare. 

...despre transferul lui Ioniță: "Cred că sunt șanse destul de mici ca Ioniță să rămână la Astra. În filosofia mea nimeni nu este mai presus de echipă. Sigur, dacă ne uităm pe cifre, Astra a avut un parcurs peste așteptări, iar Ioniță a fost jucătorul cel mai bun. A avut o prestație constant bună. O să fie o pierdere foarte mare. Mă atașez de jucătorii cu care lucrez. 

Următoarele zile vor fi întâlniri între Astra și CFR și mi-aș dori să se ajungă la o înțelegere. Ar fi varianta cea mai bună. Chiar dacă avem obiective diferite și ne vom confrunta. Aș fi vrut să meargă în străinătate, dar e mai bine pentru el acum să meargă aici. E încă un jucător imatur. CFR a fost singura care a făcut o ofertă clară", a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport. 

..despre Nistor: "M-ar interesa Nistor. Pe lânga o sumă de bani aș vrea și unul sau 2 jucători. Cu el am lucrat un an și am făcut performață. E un jucător valoros și mie mi-ar fi foarte util aici. Știu foarte bine ce condiții are la CFR și e greu să îl atragem aici".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Ianuarie 2018, 15:16

Spalati-va toti cu Nistor pe cap! Toti din lotul Elctro Curtea de Arges au dezamagit cumplit in afara granitelor. Toti, el si ceilalti: Chiriches, Pintilii...

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  11 Ianuarie 2018, 10:48
Postat de poison pe 10 Ianuarie 2018, 22:28

Respect Ioniță pentru ca i.ai batjocorit pe mizerabiIii de la FC FîCîSîBî! Respect DeAmorim pentru penalty.ul din min. 96!

N-ai si tu o echipa cu care sa tii ca vad ca singura ta bucurie e sa ataci Steaua dar nu vad sa sustii o anumita echipa. Esti ca rinam0vistii care se bucura doar cand are Steaua un esec ca pt ceva bun adus de echipa lor nu prea au cum.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Ianuarie 2018, 07:28
Postat de poison pe 10 Ianuarie 2018, 22:28

Respect Ioniță pentru ca i.ai batjocorit pe mizerabiIii de la FC FîCîSîBî! Respect DeAmorim pentru penalty.ul din min. 96!

Precis ca il respecti si pentru cele doua goluri din Astra-FîCîDî1948Bî 4-2 și golul din remiza cu FîCîDî1948Bî in ultima etapa a editiei trecute...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează