FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Apărarea Stelei se clatină » Rădoi anunță că nu mai vrea stoperi, dar mai are doar doi veritabili în lot

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 14:32

Defensiva Stelei suferă în acest start de sezon și, deși semnele nu sînt deloc bune, Mirel Rădoi anunță că nu mai vrea întăriri în centrul defensivei.

Campioana a folosit rezervele în meciul cu CFR, 1-1, și a jucat în ultimele 35 de minute fără să aibă un stoper pe teren! În centrul defensivei au evoluat doi fundași laterali, Cornel Rîpă și Alin Toșca.

Cei doi titulari, Varela și Papp, s-au aflat în tribună, fiind odihniți pentru turul cu Partizan Belgrad din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Rădoi e nevoit să improvizeze după ce a renunțat la Tamaș și Luchin. Primul a fost dat afară după ce nu a ajuns la un antrenament și la plecarea echipei spre Severin, în timp ce al doilea a fost lăsat să plece la ACS Poli, pentru că nu mai făcea parte din planurile tehnicianului.

Steaua ar putea avea însă probleme dacă Varela și Papp se vor accidenta sau vor fi suspendați.

Iată ce variante are Rădoi pentru centrul defensive:

  • Fernando Varela (27 de ani) - căpitanul Stelei și cel mai valoros jucător din lot. Fundașul naționalei Capului Verde va fi probabil următorul export important din lotul campioanei. Are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro
  • Paul Papp (25 de ani) - folosit mai mult fundaș dreapta, internaționalul român are ocazia în acest sezon să revină pe postul pe care s-a consacrat
  • Cătălin Carp (21 de ani) - abia transferat, acesta a greșit la faza deschiderii scorului la partida cu CFR Cluj. În plus, a început să evolueze ca stoper abia de anul trecut, cînd a ajuns în România. Pînă atunci, la grupele de juniori ale celor de la Șahtior și Dinamo Kiev, dar și pentru naționala Moldovei, Carp a evoluat ca atacant și mijlocaș ofensiv, fiind retras înainte de sosirea la CFR pe postul de mijlocaș defensiv.
  • Alin Toșca (23 de ani) - fundaș stînga de meserie, a fost mutat în centrul defensivei de un Gâlcă lipsit de alternative. Evoluțiile sale au fost relativ bune, însă nu poate fi o soluție pentru grupele Ligii Campionilor
  • Cornel Rîpă (25 de ani) - fundaș dreapta, a mai fost folosit în centru de Reghecampf, care se afla într-o situație asemănătoare cu cea a lui Rădoi. N-a fost însă nevoit să apeleze la această variantă de avarie în meciuri importante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
raducallin
raducallin  •  26 Iulie 2015, 21:09

Poate intra el,sa arate ca mai poate

teodor.muresan
teodor.muresan  •  26 Iulie 2015, 17:40
Postat de Marcel Hudescu pe 26 Iulie 2015, 17:21

Este ceva de groaza sa alungi jucatori sisa spui ca nu mai ai nevoie de altii nu stim cum gandeste Radoi dar ne lasa masca sa nu-i aduca portar ca ce-o sa zica Cojocaru sa nu aduca fundas ca se supara Rapa cand iau bataie rad spun ca sau distrat siei un pic ce dracu ati inebunit cu totii ???? Cand mai bateti si voi pe cineva ??????

O sa bata pe cineva, cand vor avea echipa. Deocamdata detin recordul la echipe care nu au invins in cl de 27 sau 28 de meciuri.

vladutz13
vladutz13  •  26 Iulie 2015, 17:33

Carp nu era complet titular nici macar la CFR.... cand aveau si ei probleme de lot.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează