FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚIE

Apare o nouă superechipă în București: "Ori facem un club nou, ori preluăm Sportul sau Rapid" » Buget de milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 12:53

Alin Petrache, directorul general al CSM București, a dezvăluit că are planuri mari pentru clubul finanțat de Primărie și a spus că dorește înființarea unei echipe de fotbal sau preluarea unei echipe cu tradiție, precum Rapid sau Sportul.

"În cel mai scurt timp vreau să devenim cel mai important club din Capitală, iar în 3-4 ani chiar din România. Deja am inclus şase ramuri noi în proiect, yahting, caiac, fotbal, polo feminin şi masculin și scrimă. Când vorbim de o ramură, vorbim de copii, juniori şi seniori. Eu am cerut dublarea bugetului, care anul acesta a fost de 10 milioane de euro.

CSM Bucureşti va avea echipă de fotbal, cu grupe de copiii şi juniori, dar şi cu echipă de seniori. Deocamdată aşteptăm aprobarea primarului Gabriela Firea şi a celor din Consiliul Local. Când se va da unde verde, vom vedea ce soluţie alegem. Nu e aşa greu de făcut acest proiect.

Sunt două cluburi în Bucureşti cu o mare tradiţie care se zbat în mediocritate, Sportul Studenţesc şi Rapid. Sunt cluburi de tradiţie, cu palmares frumos, iar în cazul Rapidului, şi cu o galerie fantastică. Aceste cluburi au şi grupe de copii şi juniori, care funcţionează aşa cum pot. Putem prelua una dintre ele pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui să fie. Fotbalul este un sport care mănâncă bani mulţi dacă nu e manageriat corespunzător", a spus Petrache pentru Adevărul.

  • În cazul în care s-ar înființa acest club, echipa ar putea juca pe Arena Națională, stadion ce aparține Primăriei București.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (109)
paulg40
paulg40  •  13 Decembrie 2016, 10:55

Progresul Bucuresti ce ar avea?Eu as face una noua.

spion_kop
spion_kop  •  11 Decembrie 2016, 18:30
Postat de florinch pe 11 Decembrie 2016, 04:30

10 miliane de euro la Catedrala Neamului. 10 milioane de euro la CSM Bucuresti 34 milioane de euro la spitale (pentru clientela politica) pe propria raspundere a primaritei Firea (fara aprobare a Consiliului General). Total: 54 milioane de euro. Primaria Capitalei se imprumuta an de an, neavand bani pentru a-si sustine proiectele. Magistralele RADET sunt facute praf, presiunea maxima prin ele fiind de 4,5 bari ( aproape echivalent cu atmosfere), de la o presiune de 12 bari cat era prin anii '90-2000. Vi se pare normal sa se arunce cu banii aiurea, in loc sa se repare magistralele RADET. Intr-un an- doi bucurestenii vor ramane fara caldura.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1294640487233808
Bogdan Mitut  •  11 Decembrie 2016, 17:47

***! Avem destule superechipe care in Europa sunt microechipe.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează