FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Apariție-surpriză în echipa lui Dinamo » Pe cine mizează Andone după plecarea lui Mevlja

Mihai Popescu (cu fața)
Mihai Popescu (cu fața)

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 19:33

Dinamo încearcă să mizeze pe un jucător tânăr după plecarea lui Miha Mevlja la Rostov, în Rusia, și a lui Andrei Marc la Sanliurfaspor, în Turcia.

E vorba despre fundașul Mihai Popescu, pe care Dinamo l-a avut încă de la copii și juniori, însă l-a împrumutat de fiecare dată. Sezonul trecut a fost împrumutat celor de la Dunărea Călărași în liga secundă, cu care s-a bătut la promovare.

Acum, Ioan Andone a decis să-l păstreze pe fundașul de 23 de ani, care a fost sezonul trecut printre cei mai buni jucători ai celor de la Călărași. De-a lungul carierei a mai jucat și la Berceni.

200.000 €e cota de transfer a lui Mihai Popescu, conform transfermarkt.de

Anul acesta a mai evoluat pentru Dinamo într-o singură partidă oficială, în victoria din Cupa Ligii contra Voluntariului, scor 2-1, în care a fost integralist.

Mihai Popescu e titular și astăzi în meciul pe care Dinamo îl dispută pe terenul celor de la ASA Târgu Mureș. Vezi AICI meciul liveTEXT!

"11"-le lui Dinamo cu ASA: Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Oliva – Hanca, Busuladzic, Palici (cpt) – Rotariu, Gnohere, Lazăr.
Rezerve: Cobrea – Olteanu, Marici, Șerban, Nistor, Nemec, Popa.
Antrenor: Ioan Andone

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Septembrie 2016, 19:58

Amin. De cand a plecat Mevlija am cerut aceasta schimbare. Asta este in sfarsit sansa lui Mihai Popescu !! Forza Dinamo !!

dvd1
dvd1  •  13 Septembrie 2016, 02:27

Huo Dinamo. Desfiintarea. Dinamo a ajuns de risul si batjocura tuturor. Daca niste puscariasi isi bat joc de Dinamo nu mai e nimic de zis. Huo Dinamo si desfiintarea

sandi
sandi  •  12 Septembrie 2016, 22:50

Adone dute la Rapid si lasa ne sa ne pregatim de champions league!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close