FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL 0-1

Apele s-au liniştit pentru moment la Astra » Ioan Niculae: "Dacă îşi vor atinge obiectivele în iarnă, posibil să continuăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 06 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 06 octombrie 2014 22:12

Ioan Niculae, patronul celor de la Astra, mai acordă o şansă duo-ului Dinu Gheorghe - Daniel Isăilă, însă anunţă că din iarnă vor urma schimbări drastice dacă echipa nu îşi va îndeplini obiectivul, pe care nu a dorit să îl dezvăluie.


”Deocamdată, mergem mai departe, pe angajamentele lor, începînd de la doctor şi de la portar, pînă la ceilalţi. Au venit cu rapoarte şi explicaţii, unele justificate, altele puţin exagerate. Vom merge pe aceeaşi formulă, urmînd ca ei să dovedească dacă am avut dreptate sau nu. Le-am spus că tot rezultatele vor fi cele care vor vorbi pentru ei. Obiectivul l-au stabilit singuri. Dacă îl vor atinge, e posibil să continuăm din iarnă. Nu pot spune care este, e un lucru intern şi m-au rugat să rămînă între noi.

Ei spun că a fost o conjunctură nefavorabilă, o stare de oboseală acumulată, împreună cu accidentările a doi jucători importanţi, Găman şi Fatai. Alţi doi evoluează cu infiltraţii - Budescu şi Bukari. Pe fondul acestor probleme deosebite, putem găsi circumstanţe atenuante. Nu am vrut să rup ceva la care am ţinut", a spus Ioan Niculae la DigiSport.

...despre Dinu Gheorghe: "Şi-a asumat greşelile făcute, pentru că şi eu, şi Isăilă l-am tot bătut la cap să aducă jucători, iar ei au venit tîrziu. Am fost refuzaţi de mulţi fotbalişti, pentru că nu voiau să vină în România"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  07 Octombrie 2014, 12:51

mai bine lasa echipa la PLOIESTI, giurgiu e un oras mediu-micut, la fel ca Mediasul, si daca n-ai suporterii de partea ta cam greu ca cineva sa te impinga de la spate.\ suporterii sunt al 12-lea jucator.

emy8321
emy8321  •  07 Octombrie 2014, 01:38

bai oameni buni cotele crescand de la pariuri spun totul despre meciul asta..pariorii stiu ce spun

americanu197
americanu197  •  07 Octombrie 2014, 00:12

adu in pfulla mea atacanti cine dracu sa dea goluri

Vezi toate comentariile (4)
Comentează