FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ar fi trebuit Dinamo retrogradată în Liga a 4-a? O vedetă dinamovistă recunoaște: "E o bătaie de joc!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 09:02

Dinamovistul Sergiu Hanca este de părere că echipele care intră în insolvență ar trebui retrogradate în Liga a patra, având în vedere faptul că oamenii implicați la club nu-și mai pot recupera banii.

Dinamo a fost prima echipă din Liga 1 care a ieșit din insolvență, în toamna anului 2015, după ce dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București în mai 2014.

"Părerea mea este că atunci când un club intră în insolvență ar trebui retrogradat în liga a IV-a, pentru că este o bătaie de joc față de toți cei care au muncit până atunci, iar acei oameni nu își mai pot recupera banii", a spus Hanca într-un interviu acordat pentru AFAN.

Hanca a venit de la un club aflat în insolvență, ASA Târgu Mureș, și susține că a fost nevoit să renunțe la bani pentru a pleca de acolo.

"E păcat pentru tot ce a însemnat Târgu Mureș pe plan fotbalistic și e trist când vezi că, de la un pas de a lua campionatul, sunt în pericol să se desființeze. Eu a trebuit sa renunț la mulți bani ca să pot pleca de acolo", a adăugat Hanca.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
vasy86le
vasy86le  •  30 Martie 2017, 09:23

Ar trebui Dinamo retrogradata? pe bune? Ziaristul lui peste, Dinamo nu mai e in insolventa.. De ce nu va puneti intrebarea, fcsb ar trebui retrogradata? Cum au jucat in prima liga daca nu sunt steaua si nu au promovat din ligile inferioare?

neaga1900
neaga1900  •  29 Martie 2017, 16:56

Ce bine! Sa avem o liga cu echipe din Ilfov! Ura!

fibra
fibra  •  29 Martie 2017, 14:37

Hanca e vedeta doar in viziunea voastra incalificabila,cum vedete sunt Crudu,Mantea si toate "neprihanitele" = fara pacat,pur,curat,ce se scalambaie public.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează