FOTBAL  »  Superliga  »  SONDAJ / DEZBATERE

Ar trebui dat afară Reghecampf după ce a ratat cele mai importante trofee cu Steaua?

Articol de GSP - Publicat joi, 05 mai 2016 12:02

Laurenţiu Reghecampf a revenit în toamnă la Steaua când echipa era într-o situaţie complicată, la 10 puncte de liderul Astra.

Chiar dacă a urcat în clasament, tehnicianul a recuperat un singur punct în sezonul regulat şi a încheiat la 9 puncte de giurgiuveni.

Reghecampf a urcat pe locul 2 în clasament şi chiar a fost şi pe primul loc în timpul unei etape înainte să joace Astra.

Totuși, Astra este acum la 8 lungimi în faţa roş-albaştrilor, chiar dacă a intrat cu doar 5 puncte avans în play-off.

Steaua a ratat şi Cupa României după ce a fost eliminată de Dinamo în semifinale, singura şansă pentru un trofeu fiind Cupa Ligii.

În ultimele zile au apărut numele lui Edi Iordănescu şi Toni Conceicao pentru înlocuirea lui Reghecampf de la cârma echipei. Ar trebui să plătească antrenorul cu postul pentru contraperformanțele din acest sezon sau Becali ar trebui să-l mai păsuiască?

Ce i se poate imputa lui Reghe: 
- campania de achiziţii din iarnă
- rezultatele dezamăgitoare în meciurile decisive cu Astra şi Dinamo
- rezultatele din derby-urile cu Dinamo
- a promis că va readuce galeria alături de echipă și nu a reușit
- ratarea campionatului și a Cupei

Ar trebui dat afară Reghecampf după ce a ratat cele mai importante trofee cu Steaua?

Da, trebuie să vină un alt antrenor la echipă
Nu, a făcut tot ce a putut şi trebuie să continue

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
694996327277929
I. Dumitru Enache  •  07 Mai 2016, 12:03

Reghe nu este vinovat.Raspunzator este cel care a vandut jucatorii cei mai buni . Era ahtiat dupa bani. Prin descompletarea echipei s-a distrus coeziunea echipei Noii jucatori adusi nu sunt la nivelul celor vanduti. Campania de transferuri a fost cea mai proasta.Vinovat este Becali. Ca sa faci o echipa competitiva iti trebuie cel putin 3-4 ani.

starcraft
starcraft  •  06 Mai 2016, 20:41

Consider ca ar trebui sa continue si sezonul urmatorul Reghecampf. Un antrenor este tinut de rezultate. Iar domnul Laurentiu a avut asa ceva, atata timp cat a antrenat. 5 meciuri in sezonul regulat, sper sa nu gresesc, 4 victorii si un egal = 13 puncte si in playoff are din 9 partide / 5 victorii / 3 egaluri / 1 infrangere = 18 puncte. Daca bate in ultima etapa si pe ASA Tg. Mures o sa aiba 21 puncte in 10 partide. 34 puncte in 15 partide ar fi cam 2.26 puncte per partida. Cam orice campioana are aceasta medie, deci el si-a facut treaba in acest sezon la FCSB. Si a antrenat in playoff mai mult, unde teoretic echipele pe care le-a infruntat ar trebui sa fie mai bune.

sibelius
sibelius  •  06 Mai 2016, 20:07
Postat de Razvan Marcel pe 06 Mai 2016, 00:24

Nu conteaza doar atacanti,trebuie sa fii si antrenor,Galca a avut jucatori mai slabi ca Reghe si a luat campionatu'.Cat se baga Becali ,nu va castiga nimik.

Galca nu a luat niciun campionat. I s-a facut cadou un campionat de Ciobotariu. Dezastrul din perioada Galca nu a putut fi gestionat de Radoi.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează