FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE/SONDAJ

Ar trebui lăsați să joace luni steliștii de la Voluntari? Gigi pare de neînduplecat, Ganea dă înapoi, Buzărin contestă interdicția

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 februarie 2016 15:49

Ionel Ganea a dat înapoi și nu mai e așa convins că va folosi luni, împotriva Stelei, jucătorii împrumutați de la campioana României. Antrenorul celor de la Voluntari și-a schimbat discursul după intervențiile de aseară ale lui Gigi Becali și Dumitru Dragomir. 

"De scandal se ocupă conducerea clubului, eu sunt antrenor, pe mine mă interesează partea sportivă. Orice jucător care este apt din punct de vedere medical joacă, care nu e apt, nu joacă.

Fiecare persoană poate să spună orice, mai multe detalii referitoare despre problema jucătorilor de la Steaua eu nu pot să vă dau, n-am fost la negocieri. Alcenat doar ce a venit, nu o să-l iau în calcul", a zis Ionel Ganea la conferință.

CE A ZIS DRAGOMIR IERI:

"Chiar dacă nu aveam nicio înțelegere cu nimeni, jucătorii tot nu jucau, pentru că nu sunt eu în măsură să sacrific vieți de tineri. Acești jucători sunt plătiți de Steaua și joacă la mine. Dacă joacă bine, îi curăță Reghe, dacă joacă prost, le reproșează Ganea. Eu pentru asta am luat jucătorii, să-i distrug?

Sunt jucătorii Stelei, nu ai mei. Cum să joace jucătorii Stelei contra Steaua? Cu Ganea e o greșeală a mea, trebuia să-l chem și să îi spun în ce condiții au fost aduși jucătorii. Antrenorul nu îmi face mie lotul. El antrenează lotul pe care i-l fac eu, dacă e mulțumit. Dacă nu, pleacă. Cu Steaua ne zbatem să scoatem un rezultat onorabil, să nu pierdem”, a zis Dragomir la Digi.

CE A ZIS ȘI GIGI BECALI:

“Eu am vorbit cu Mitică. Adică, eu vreau să te ajut, îl dau pe Alcenat. Vine Mitică: «dă-mi-l pe Alcenat!». «Nu pot Mitică, are 17.000 și tu nu poți să-i dai decât 5.000. Păi da, dar dă-i tu 12.000. Bine mă, îi dau eu 12.000». Adică eu îi dau 12.000 lui Alcenat ca să mă bați tu cu Alcenat? Păi atâta minte, așa dobitoc sunt eu, sau cum? Păi nu-l dau și gata!

Puteam să pun clauză financiară, dacă joacă cu mine, îmi dai 50.000, dar Mitică a zis: băi Gigi, ce, nu avem cuvânt? Și vine acuma el (Ganea, n.r.), că dom'ne, că tra la la... Îi zic: «Mitică, zi-le să nu mai vorbească, îți iau jucătorii imediat. Vorbesc cu ei și nu mai vor să intre pe teren niciun meci, că ei așa fac, ce zic eu».

Mitică zice: «nu dom'ne, te rog, că nu știe ce vorbește, nu i-am mai dat voie să vorbească în public deloc». Păi, dă-l afară atunci! Cum să vorbească așa? Adică eu vă ajut, voi vă rugați de mine, vă ajut și vine el să-mi facă mie teorii. Ionel Ganea! Păi, ce sunt eu? Să aibă puțin bun simț și să înțeleagă. Un om când te ajută... Eu asta am făcut, i-am dat cuțit să taie pâinea, nu să mi-l înfigă în coaste”, a zis și patronul Stelei la Digi.

Buzărin:  "Steaua, dacă vrea titlul, e obligată să te bată și cu Vâlceanu, și fără!"

Alin Buzărin a comentat subiectul în ultimul lui editorial și nu e de acord cu interdicția de a juca pusă steliștilor. Pledoaria lui pentru ca pactul dintre cele două cluburi să fie anulat: 

"Oare Steaua i-a adus pe Marica, Tamaș, Pintilii, Gebhart și pe ceilalți ca să se teamă de Enceanu? Dacă Tudorie și gașca sa de puști sunt așa de buni încât să sperie multipla campioană, atunci de ce-au mai fost dați împrumut? Steaua, dacă vrea titlul, Champions League și ce-o mai vrea, e obligată să te bată și cu Vâlceanu, și fără!". Citește aici editorialul integral

Tu cum vezi problema?

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
10203839225041363
Vasi Mar  •  22 Februarie 2016, 16:44

SA FIM SERIOSI...NU TREBUIE SA JOACE:DACA GAFEAZA SAR"TOTI PRIETENII STELEI" IN SUS,DACA'INCURCA STEAUA" MOARE JIJICA....

119564928430383
Arif Mirel  •  22 Februarie 2016, 15:58

Impinsi din spate de un arbitru presupus stelist ,marea echipa dinamovista a castigat intr-un mod entuziast.Marele meci a mirosit a "tort" dar microbisti,comentatori sportisti, mari arbitri intransigenti au dat-o pe glumite.Gunoiul sub pres baieti!!!P.S. Cu steaua treceti jumatatea terenului doar in pauza dar,,,,,,sunteti castigatorii morali!!??

khal_37
khal_37  •  22 Februarie 2016, 13:22
Postat de zizu pe 22 Februarie 2016, 10:09

cum sa nu ia fcsb titlul? cel putin 10 puncte de la echipele satelit...plus 6 puncte de la nasu hagi,asezonat cu niste prefuri de la neamt si uite asa iar ne batem cu pumnul in piept ca suntem...o forta!:)

Ia uite cine vorbeste, unul care sustine o echipa care ultimele 10 meciuri a facut numai blaturi si a fost ajutata de arbitrii pe fata...

Vezi toate comentariile (94)
Comentează