FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - PANDURII 1-1

Arbitrajul, veşnica problemă a lui Selymeş: "Se fluieră într-o direcţie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 august 2015 23:05

Tibor Selymeş aştepta mai mult de la jocul cu Pandurii, scor 1-1, şi dă şi vina pe arbitraj.

"Sînt supărat pentru că iar am pierdut trei puncte. Am jucat mai bine decît Pandurii, ne-am creat mai multe ocazii, dar din păcate nu reuşim să eliminăm greşelile. Ne complicăm şi dăm şansa adversarilor să marcheze.

Noi ne creăm 4-5 ocazii şi nu reuşim să marcăm decît foarte puţin. Suporterii n-au fost nemulţumiţi. Au fost acolo, ne-au aplaudat. Ei au văzut că noi vrem. Se fluieră într-o direcţie. Cum se atinge un pic adversarul cum se dă fault. Acolo a fost penalty corect acordat", a spus Selymeş la Digisport.

...despre Derby de România: "Sper din tot sufletul ca Dinamo să cîştige".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  09 August 2015, 17:15

amintiti'va de contra, care reclama acelasi lucru si chiar i'a zis'o in fatza lui balaj, pt. care a luat un rosu... se pare totusi, ca_cavalerii fluierului au ..simpatii. :)

foxy
foxy  •  09 August 2015, 13:24
Postat de Andronic Popovici pe 09 August 2015, 08:39

Acelasi stil de arbitraj ca la Timisoara cu Poli , ce explicatie poate fi ? doar una aceea ca antrenoru e fiu de general ,poate ,om vedea ,numarati cate penaltiuri are acordate de arbitrii aceasta echipa din Tg. Jiu.

Acelasi prost care plange de 5 etape...tu,Popiviciule...miau.miau.miau...

1581870215401957
Andronic Popovici  •  09 August 2015, 08:39

Acelasi stil de arbitraj ca la Timisoara cu Poli , ce explicatie poate fi ? doar una aceea ca antrenoru e fiu de general ,poate ,om vedea ,numarati cate penaltiuri are acordate de arbitrii aceasta echipa din Tg. Jiu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează